Kedd délután, egy golfozással egybekötött sajtótájékoztató keretein belül hozta nyilvánosságra a Tom Média az idei Pornó Oszkáj Díj jelöltjeit. A listát közönségszavazatok alapján állították össze, aminek eredménye a Legjobb pornósztár kategóriában arra enged minket következtetni, hogy nagyon kevés pornófilmet nézünk - vagy csak nagyon kevés film készül. Le vagyunk maradva, de a teljes listát nézve nem is bánkódunk feleslegesen.

Regina Moon

Regina Moon annak idején alig várta, hogy betöltse a 18. életévét, már másnap otthagyta az iskolát és Olaszországba ment táncolni. Rá két évre sikerült annyira kiépíteni a kapcsolatait az erotikus szakmában, hogy belevágott a pornózásba is, ez a fajta életvitel pedig úgy bejött neki, hogy azóta is profi módon űzi az ipart. Tera Bondhoz hasonlóan ő sincsen oda az anál jelenetekért - ez mondjuk nem csoda, hiszen az ő nevéhez fűződik az egyik ebből adódó munkahelyi baleset is.

Regina Moon

Loona Luxx

A több AVN-díjat is bezsebelt Loona Luxx tavaly az Erotika Expón lépett fel először magyar közönség előtt. Bár már őt is profi pornószínésznőnek lehet mondani, a francia pornófilmek koronázatlan királynőjének meglepetést hozott az éjszaka. Az egyik színpadra felhívott vendég, akit Luxx kisasszony válogatott módszerekkel kényeztetett mindenki szeme láttára, felálló cerkával köszönte meg a kiemelkedő figyelmet. A pornós pedig nincsen ehhez hozzászokva, kikerekedett szemekkel mesélte, hogy Franciaországban bezzeg olyan gátlásosak a férfiak, hogy lehetetlen őket merevedésre bírni ilyen helyzetben.

Loona Luxx

Candy Strong

Ciki nem ciki, de Candy Strong-ról avagy Elizáról nem sokat tudunk, és ezzel úgy tűnik nem is vagyunk egyedül. Annyit viszont sikerült kideríteni, hogy Strong kisasszony 2005-ben debütált első filmjével, és azóta már tucatnyi produkcióban megfordult. A honlapján található információk szerint azoknak a színésznőknek kivételes táborát erősíti, akik szeretik az anális élvezeteket, emellett a leszbikus szituációk is a kedvencei közé tartoznak.

Candy Strong

Nikki Ryder

Tavaly még arról szóltak a hírek, hogy Nikki Ryder visszavonulót fúj, és már csak egy-két lányos filmet forgat, azt is még abban az évben – ennek ellenére az ő neve is ott virít az esélyesek listáján. Döntését akkor azzal indokolta, hogy a felhígult szakmának köszönhetően már olyan csajokat is szerepeltetnek a filmekben, akik nem ismerik a tusfürdőt. Ryder 2007-ben bevallottan három gátszakadáson volt túl a szakma nehézségei miatt, és állítólag a melleit is egészségügyi okok miatt kellett megcsináltatni.

Nikki Ryder

Cayenne

Cayenne már 16 éves korában ismerkedett az iparral: az egyik ismerőse dolgozott a szakmában, ő mesélt neki a kulisszatitkokról és mutatott pár videót. 18. születésnapja után engedett is a kíváncsiságának, és azóta is töretlenül halad előre. A myspace oldaláról az is kiderül, hogy mind az anális, mind a leszbikus szex ismeretlen volt számára a forgatásokig, de azóta előszeretettel műveli mindkettőt. Fantáziálni legszívesebben fekete fickókról szokott, és kedveli, ha többen is megdolgozzák egyszerre. Cayenne kisasszonyt az bosszantja leginkább, ha nem kapja meg egyből, amit akar, így felizgatni is leginkább az elutasítással lehet.

Cayenne

Bianca Golden

Még mielőtt bárki is az amerikai topmodell Bianca Goldenre gondolna, el kell, hogy keserítsük: két teljesen különböző lányról van szó. Az egyik színesbőrű, a másik szőke, és csak az utóbbi pornózik 19 éves korától kezdve. Bár Golden felhozatala még messze elmarad a profi pornósokétól, a repertoárja széles, legjobb barátnőjével még pisilni is nagyon szeret a kőpadlóra.

Bianca Golden