horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Bréking! Koroknay Géza szerelme punci-fotó helyreigazítást kért

2009.04.24. 11:09 Módosítva: 2009-04-24 11:24:33

A Muffin történetében először fordult elő, hogy lencsevégre kapott alanyunk kritizálta a végeredményt. Koroknay Géza szinkronszínész szerelme, Simon Eszter, alias Foxy keresett fel minket azzal a kéréssel, hogy cseréljük ki a puncijáról készült képet:

"Rengeteg negatív kritikát kaptam a medúza zabáló puncimra." – magyarázta levelében a szintén szinkronszínészként dolgozó hölgy. "Szeretném, ha lecserélnétek vagy legalábbis mellé tennétek az általunk készített, sokkal esztétikusabb és szexibb képet. Egyébként teljesen beleszerettem az intim piercingekbe, ahogy a képen is látod, berakattam még egyet. A melleim közé is került két aranygömb."

Telefonos megkeresésünkre Foxy még hozzátette, hogy amatőr aktmodellként neki fogalma sem volt arról, hogy fotózáskor a szeméremajkakat nem kell ennyire széthúzni. Természetesen ilyen kérésnek a szerkesztőségünk nem tudott ellenállni, de azért kíváncsiak vagyunk az olvasók véleményére is. Melyik fotón szexibb Foxy puncija?

A kifogásolt fotó:

foxy puncija

Helyreigazítás:

foxy puncija 1