Jövő héttől újra szétosztásra kerül egy adag játékszer a Velvet olvasói között a tesztelés történetéért cserébe, de addig is itt van Adrienn szösszenete. Az egyetemista lány ugyan nem tőlünk lett gazdagabb egy vibrátorral, de kellemes tapasztalatát szerette volna megosztani azokkal, akik még ódzkodnak a segédeszközöktől. Sokáig ő sem tudta elképzelni, hogy ez jó dolog lehet:

"Sosem voltam prűd, de a vibrátorokkal csak viszonylag későn kötöttem közelebbi ismeretséget" - írta. "Egyrészt a „változatosság gyönyörködtet” elve vezetett, no meg az egészséges kíváncsiság, de az esetleges pasi-mentes, ínségesebb időszakokra is gondoltam, amikor elérkezettnek láttam az időt a beruházásra.

Három éve, az akkori barátommal be-benéztünk az itthon megnyílt szex-shopokba, feltérképezvén a mindenféle mütyüröket, de csak akkor szántuk el magunkat a vásárlásra is, amikor kimentünk a Bécs mellett lévő ismert bevásárló komplexum megfelelő célosztályára. Ott kedvünkre csemegéztünk, végigvizslattuk a teljes kínálatot, és jó fél órába telt, míg a megfelelőre akadtunk. Gáláns lovagként ajándékba kaptam tőle a kis rózsaszínes játékot, egy színben hozzá passzoló bilincscsel egyetemben. (Ami hónapokig porosodott a polcon, míg végül kipróbálásra került, de már nem vele, hehe.)

Nem akartam semmi extrémet, mégis csak az első vibrátorom, gondoltam, ha bejön a dolog, majd kipróbálok másmilyeneket is. Így a se túl hosszú, se túl vastag, „állagban”, formában az igazira hajazó, ergonomikus kis darab lett a tuti befutó. Nem egy komplikált vibrátor, különböző erősségű rezgést képes produkálni, ez az össz’ tudománya.

Elsőre baromi furcsa érzés volt, mert bár zselés alapú, mégis hűvös volt, milyen lehet akkor egy fémből készült? Aztán szép lassan ráéreztem az „ízére”, kitanultam, melyik a jó fokozat számomra, és méretre, szélességre nagyon kényelmesnek bizonyult. Egy számomra jó és új dolgot pedig pont a vibrátoromnak köszönhetek: valamelyik kellemes este mellékesen felfedeztem a G-pontomat. Úgyhogy nekem már mindenképp megérte.

Azóta már meg is találtam a következő beszerzendő vágyálmot, amiről a barátnőm regényeket mesélt, ő pedig Lelo. Már csak egy vállalkozó kedvű férfiú kell, aki megajándékoz ezzel a gyöngyszemmel."

Név és telefonszám a szerkesztőségben.