Újabb kíváncsi olvasót leptünk meg egy szexuális segédeszközzel. Edit 28 éves pedagógus, aki igazából nem az élvezetek miatt jelentkezett nálunk egy gésgolyóért, hanem kisbabája születése után orvosa javasolta neki az eszközt. Aztán mégis más sült ki a dologból:

"A szülésig csak szexuális segédeszközként emlegetve hallottam a gésagolyókról, aztán a legelső kontroll alkalmával a nőgyógyászom hívta fel a figyelmemet egészségügyi hatásaira. A doktor szerint ugyanis ezzel a kis szerkentyűvel játszva könnyen megy a szüléstől kitágult intim izmok helyreállítása és karbantartása. Pofám viszont nem volt bemenni egy szexshopba, így tökre megörültem annak, hogy a Velvetnél adódott egy lehetőség tesztelésre.

A kiválasztott terméket ráadásul diszkrét csomagolásban kaptam meg, senki meg nem mondta volna, hogy egy játékszer lapul benne. Már az interneten szörfözgetve is feltűnt, hogy a szakirodalomban olvasott két golyóval szemben a boltokban általában három golyós eszközök kaphatók, és egyéb apró – meglehet, mégis lényeges – eltéréseket fedeztem fel az eredeti japán gésagolyóhoz képest.

Szóval az egészet úgy kell elképzelni, hogy a részben üreges golyók egymás után sorakoznak a madzagon. Más-más nagyságúak és különböző súllyal rendelkeznek, attól függően, hogy a belsejükbe mekkora tömör golyó kerül. Az utolsó gömbön egy, a tamponéhoz hasonló kihúzószál tartozik, így nem kell tartani attól, hogy ezek a bigyók eltűnnek a nagy sötétségben.

Rövid ismerkedés után az interneten található használati utasítás szerint először csak az egyiket helyeztem fel a hüvelyembe, és megnyugodva tapasztaltam, hogy nem is akkora a baj, mint hittem. Az izmaim könnyedén megtartották a súlyt, és igazából az utolsó „adaggal" sem volt nagy probléma, ezzel szemben kicsit furcsa érzés. Tettem-vettem a lakásban, közben a postás is beállított egy utalvánnyal, nem is álltam meg pirulás nélkül a dolgot, úgy éreztem, biztosan az arcomra van írva, hogy miféle szerkezet van az én hüvelyemben.

A szülés után egyébként a gésagolyót bevonva voltunk együtt először a férjemmel, ugyanis azzal szemben, hogy gyógyító hatásában – legalábbis ezekkel a súlyokkal – nem hiszek, igazán kellemes érzés, amikor lassan kihúzzák az emberből. Orális szexnél tehát ideális, a páromat pedig rendkívüli módon felizgatja a látvány, ahogy sorra távoznak belőlem a rózsaszín gömböcskék. De csak nem hagy nyugodni, hogy milyen lehet egy valódi japán gésagolyó, úgyhogy azóta bújom a világhálót, és biztos vagy benne, hogy befektetek egy profibb cuccba."

Segédeszközök pillanatnyilag korlátozott számban állnak a rendelkezésünkre, lelkes olvasókból viszont bőven akadt, ezúton is kérjük szíves türelmüket, remélhetőleg mindenki sorra fog kerülni. /szerk./