A Big Brother mintájára online szex-valóságshow-t indítottak a németek. A WG der Lust 280 négyzetméteres villájába tegnap költöztek be a lakók, a luxuskörülmények között négy férfi és hat nő két héten át szolgáltatja a kukkolni vágyóknak a műsort. Hogy a nézők semmiről se maradjanak le, arról 42 kamera gondoskodik, napi 24 órában közvetítve az eseményeket.

Ulf Frank, a WG der Lust című show producere a Bildnek elmondta, szó sincsen arról, hogy profi, a szexiparban jártas embereket vetett volna be a terv megvalósításához. „A lakók civil emberek, akik szexuálisan túlfűtöttek. Benne vannak minden buliban" – magyarázta, és hozzátette minden pályázótól megkövetelték az AIDS-tesztet. Kiderült az is, hogy a négy férfi nagy vágya a csoportszex, a nők túlnyomó többsége pedig biszexuális. Így tehát minden megtörténhet.

A vizuális élményért a honlapra látogatóknak úgynevezett szexkreditet kell venniük, de a bemutatkozók alapján nem kell tartani attól, hogy aktus látványa nélkül marad a felhasználó. Az orgia 14 nap múlva ér véget, a nézőknek addig van idejük eldönteni, hogy melyik szereplő nyerje meg a fődíjat: egy álomutazást 10.000 euró értékben, egy Fiat 500-ast, vagy 10 ezer euró készpénzt.