18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Bree Olson nyújtja a legtöbb élvezetet

2009.06.08. 18:33 Módosítva: 2009.06.08. 19:45

Hogy pontosan mit is jelent a kifejezés, azt elképzelni sem merjük, lényeg, hogy a Twistys nevű - majdnem pornó - oldal idén először megválasztotta az év legtöbb élvezetet nyújtó lányát. A címet Bree Olson zsebelte be, akit az 2008-as pornó Oscaron az év felfedezettje díjjal jutalmaztak - adta hírül az AVN.

A nem csak kívül szőke Olson kisasszony a győzelem érdekében erőteljes kampányolást tudhat a háta mögött: szerepelt többek között a Howard Stern Show-ban, amit különböző rádióműsorok követtek, majd a Twistysen honlapján webkamera és a fórum segítségével kellett meggyőznie a regisztrált tagokat, hogy ő a legalkalmasabb egy kis élvezkedésre. A hadjárat annyira jól sikerült, hogy 132 504 szavazatból 25 197 lett az övé, 2732 vokssal több, mint a második helyen végzett Eva Angelinának.

A Muffin korábbi, nem reprezentatív felmérése eredményeképp a pornószínésznő csak harmadik helyen végzett a The Five produkció másik négy szereplőjével való versenyben. A hazai olvasóknak akkor inkább Shyla Style jött be.