Remek oldalra bukkantunk a szexhírek keresgetése közben. Na, nem mintha bármire is szeretnénk felhasználni azon túl, hogy megosztjuk olvasóinkkal. Kiderült, vannak még olyanok, akik hisznek abban, új lendületet vehet a pornóipar, amelyet – a többi iparággal egyetemben – megvisel a gazdasági válság. Sőt, Monica F. Foster – viszonylag friss – amerikai pornószínésznő még tanácsokat is ad azoknak, akik azt tervezik, belépnek a pornó világába. Az egzotikus táncosból 2008-ban pornószínésznővé lett Foster nemcsak a nemi betegségek veszélyire hívja fel a figyelmet a www.gettingintoporn.com oldalon, de az egyébként csekély fontosságúnak gondolt, ám a gyakorlatban jelentős apróságokról is felvilágosítja az érdeklődőket.

Az oldal létrejötte után az AVN Online le is nyomta a PR-szöveget, amiben Foster megindokolja döntését. „Amikor 2008 márciusában úgy döntöttem, hogy pornózni kezdek, elkezdtem keresgélni. Átnéztem a főbb forrásokat, hírlevelekre iratkoztam fel, és videókat néztem"- tudjuk meg a sajtónyilatkozatból. „Bár sok mindenre felkészültem így, több dologról továbbra sem tudtam" – tette hozzá Foster, aki ezt követően megmagyarázza, azért hozta létre ezt a honlapot, hogy a hasonló cipőben járó amatőrök már felkészültebben vághassanak bele a szakmába.

A 30 éves pornós főként íratlan szabályokkal próbálja segíteni a pornóiparba vágyókat, az ügynökségekkel járó veszélyes ismertetését követően azt is elmondja, mi szükséges ahhoz, hogy profi pornósnak tűnjünk. Ilyen gyakorlatias elem például a Pornóforgatási utazótáska, amire a szexfilmes Foster szerint azért van szükség, mert – bár a legprofibb stúdiókban igen, de – az amatőr stúdiókban nem jellemző a ruhásszekrény, a fodrász vagy a sminkes. „Előfordult, hogy semmit sem hoztak magukkal a szereplők, valószínűleg azért, mert többüknek ez volt az első forgatásuk. Ezzel nemcsak a forgatást tartja fel, hanem amatőrnek is tűnik" – írja weblapján.

Na tehát, Foster szerint ezeket kell betuszkolnunk a közepes méretű bőröndbe, amit magunkkal cipelünk a forgatásokra: melltartó, harisnya, bikini, magas sarkú cipő, egyszerű és szexi blúzok, pólók, szoknyák, ruhák, nadrágok. Nem árt, ha az újonc visz magával törlőkendőt, fájdalomcsillapítót, intim zuhanyt, tampont, szexuális segédeszközöket, smink – és fodrászkellékeket. Foster egy másik menüpontban kiemeli, a szakmabeli randikkal nem árt vigyázni, és jobb, ha nem hisszük el a szereposztó dívány mendemondáját sem. Ja, és csak olyan vágjon bele az iparba, akinek egyébként normális élete van, vagyis például nem zaklatták gyerekkorában. A tanácsadó honlap ide kattintva érhető el.