horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Huszonegy évesen 167 filmben szerepelt a filozofikus pornószínésznő

2009.07.20. 16:44 Módosítva: 2009-07-20 16:54:41

Mindössze huszonegy éves, de már 167 pornófilmet tudhat maga mögött a szexipar egyik legfelkapottabb üdvöskéje, Sasha Grey. A kaliforniai származású pornószínésznő már tinédzserként tisztában volt azzal, hogy adottságaival hol a helye, így aztán nem is csoda, hogy már az első alkalommal kinézték belőle, hogy akár több férfival is elbír egyszerre. Debütálásként egyből a mélyvízbe dobták: hat pasi fogta közre, akikkel hősiesen küzdött, alakítása pedig belépőt jelentett a legjobb pornószínésznők közé (2008-ban díjazták is képességeit).

Grey egyébként igyekszik nem csak a testnyílásait, hanem valamennyi eszét is használni, most éppen könyvet ír a szex és a filozófia kapcsolatáról, mindemellett saját zenekarral rendelkezik, és nem riad vissza olyan költői hasonlatoktól sem, amit legutóbb a Bild német nyelvű magazinnak ejtett meg: „A pornó a popkultúra része” – fejtette ki az újságírónak, amit azzal magyarázott, hogy a popzenében is a tabuk döntögetéséről van szó. Ha Grey nagy szavaival nem is gazdagodnak az idézetes gyűjtemények, a filmtörténelembe sikerült bedugnia magát. Ráadásul nem csak a pornó producerek érdeklődését keltette már fel: a közeljövőben Steven Soderbergh egyik filmjében láthatjuk majd viszont, igaz, ami a szerepet illeti, túlságosan nem kell megerőltetnie magát: egy callgirlt fog játszani.