"Zuhanyzott, én pedig képeket gyűjtögettem" - kezdi élménybeszámolóját a közös maszturbálásról az egy nő névvel posztoló bloggerina. "Lefeküdni készültünk, és leginkább aludni. Aztán mellém ült, leginkább meztelenül. Erotikus képek pörögtek a képernyőn. Semmi olcsó pornó, csak olyanok, amik írásra inspirálnak.

Összebújtunk, puszilgattuk egymást, de képekre figyeltünk. A farka már a kezében volt. Simogatta. Szép lassan keményedett meg. Szerettem nézni, ahogy megtörténik. Az én kezemben voltak a képek, az övébe pedig valahogy belemászott a puncim. Verte a farkát, és simogatta a pinám. Akkor menjünk az ágyba -és vigyük a pornófilmgyűjteményt. Ahogy lefeküdtünk, én kezdtem simogatni magam. Túlságosan begerjedtem. Úgy éreztem, hogy beavatott abba a titokba, amitől korábban úgy féltem. Elemi izgalmat ébresztett bennem azzal, hogy megmutatta milyen, amikor egyedül van. Bár bekapcsoltuk a laptopot, nem jutottunk el a pornóig.

Egészen összesimulva feküdtünk, de csak saját magunkkal foglalkoztunk. És én minden pillanatban el akartam élvezni, alig vettem észre, hogy ő meg szünetet tart. Rákérdeztem, miért. Mert élvezem, ahogy vonaglasz. Élvezem, ahogy kívánod az orgazmust. Élvezem, hogy be vagy gerjedve, és megszenvedsz az élvezetért. És beszélt és beszélt. És kielégített a szavaival. (Aggodalmak a farokveréssel kapcsolatban elrendezve.)"