horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A nap blogja: Szeretem nézni, amikor maszturbálsz

2009.07.22. 08:35 Módosítva: 2009-07-22 17:29:43
maszt

"Zuhanyzott, én pedig képeket gyűjtögettem" - kezdi élménybeszámolóját a közös maszturbálásról az egy nő névvel posztoló bloggerina. "Lefeküdni készültünk, és leginkább aludni. Aztán mellém ült, leginkább meztelenül. Erotikus képek pörögtek a képernyőn. Semmi olcsó pornó, csak olyanok, amik írásra inspirálnak.

Összebújtunk, puszilgattuk egymást, de képekre figyeltünk. A farka már a kezében volt. Simogatta. Szép lassan keményedett meg. Szerettem nézni, ahogy megtörténik. Az én kezemben voltak a képek, az övébe pedig valahogy belemászott a puncim. Verte a farkát, és simogatta a pinám. Akkor menjünk az ágyba -és vigyük a pornófilmgyűjteményt. Ahogy lefeküdtünk, én kezdtem simogatni magam. Túlságosan begerjedtem. Úgy éreztem, hogy beavatott abba a titokba, amitől korábban úgy féltem. Elemi izgalmat ébresztett bennem azzal, hogy megmutatta milyen, amikor egyedül van. Bár bekapcsoltuk a laptopot, nem jutottunk el a pornóig.

Egészen összesimulva feküdtünk, de csak saját magunkkal foglalkoztunk. És én minden pillanatban el akartam élvezni, alig vettem észre, hogy ő meg szünetet tart. Rákérdeztem, miért. Mert élvezem, ahogy vonaglasz. Élvezem, ahogy kívánod az orgazmust. Élvezem, hogy be vagy gerjedve, és megszenvedsz az élvezetért. És beszélt és beszélt. És kielégített a szavaival. (Aggodalmak a farokveréssel kapcsolatban elrendezve.)"