18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A nap pornószínésze: Anthony Hardwood Amerika kedvenc magyar farka

2009.07.23. 11:04 Módosítva: 2009.07.23. 12:31

Mr. Hardwood-ként emlegeti Los Angeles azt a 42 éves, Amerikában igencsak nagy népszerűségnek örvendő heteroszexuális pornószínészt, akiről még mindig nagyon kevesen tudják, hogy magyar származású.

Anthony Hardwood, alias Páger Imre Orosházán született, és az imdb szerint 2001 óta pornózik – legalábbis a honlap azóta jegyzi munkásságát. Amiből bőven akad. A legfrissebb adatok szerint a férfi ez idáig 581 filmben szerepelt. Az Anal Addicts (Anál rabjai) sorozat epizódjait összeszámolva a méltán análkirálynak is nevezhető Hardwood művei között azonban nem csak kőkemény pornót fedezhet fel az érdeklődő.

A befutott színész egy oktató videóval is büntet. A kétperces rövidfilm azt hivatott bemutatni, hogy a pornósok élete sem fenékig tejfel, és bizony jól meg kell dolgozni a pénzért nekik is. Teszi mindezt cuki magyar akcentussal, annak ellenére, hogy hosszú évek óta az Egyesült Államokban él. A produkciót a 2007-es Adult Movie Awards Show keretein belül mutatták be, a címe pedig Anthony Hardwood’s Pornstar Bootcamp (Anthony Hardwood pornócsillag edzőtábora).