A nap blogja

A nagy kérdést rövid bevezetővel Psycho Princess tette fel internetes naplójában. A bloggerina cirka 10 éves volt, amikor először került kezébe egy fiatal nőknek szánt újság, amiben többek között a szexről is szó esett.

"Hozzá kell tenni, hogy én nem tudom, mikor kezdtem el az önkielégítést (vannak óvodáskori emlékeim, hogy már akkor csináltam, de a kezdetre nem emlékszem), tehát már 10 éves koromra nyilvánvalóvá vált, milyen érzés az orgazmus, mi kell MAJD a pasiknak. Jó szerető akartam lenni, alig vártam, hogy kipróbáljam a szexet (amire 16éves koromban került sor).

Szóval a cikkeket olvasgatva rájöttem a nagy titokra: hüvelyizom-erősítés. Alaposan tanulmányoztam a cikket, el is kezdtem a gyakorlatot: "...mintha visszatartanád a vizeleted, azt az izmod szorítsd össze...". Csináltam, meg is van most az eredménye, legalábbis visszajelzésekből ez derül ki. Egyik barátnőm mesélte, hogy nekik a biosztanárnőjük mesélte el ugyanezt órán, fiúk előtt, ezzel a beszólással: "Most is csinálom!". Sajnos ilyen tanáraim nem voltak, de szerencsére sikerült a megfelelő újságra találnom anno.

Így visszaolvasva amit eddig írtam.... ez vajon normális? Ennyire fiatalon elkezdeni maszturbálni és a szexen gondolkodni? Meg hogy jól ki tudjam majd elégíteni a férfiakat?"