18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Minden pornós volt egyszer gyerek

2009.07.24. 19:57 Módosítva: 2009.07.24. 19:57

A pornósztárok is voltak gyerekek, és ugyanúgy koptatták a középiskola padjait, mint bárki más – hívta fel a figyelmet a Hustlerword arra tényre, ami normális embernek eszébe sem jut, amikor például Belladonnát pillantja meg egy anal fisting jelenetben. A gyerekszoba létét mindenesetre erősen megkérdőjelezi a közvélemény, ha pornósokról van szó.

Kattintson a pornósok szende, fiatalkori énjéért!
Kattintson a pornósok szende, fiatalkori énjéért!

Gyerekszobáról fotókat nem, fiatalkori képeket viszont sokakról közölt a honlap, a válogatás a fenti képre kattintva megcsodálható. Érdemes: a gyűjteményben szerepel a fentebb említett Belladonna, Jesse Jane, Taylor Rain, Lexi Belle, Tyla Wynn, közülük Lexi Belle az, aki a pornósként sokkal konszolidáltabban fest, mint tiniként. Ami pedig Ron Jeremyt illeti, nos, mindenki fogja be a fülét, mert nagyon csúnyát mondunk: Ron Jeremy. Maradjunk annyiban, hogy kétségtelenül hisszük, a rajongói által is csak Sündisznóként emlegetett színész-rendező is azon férfiak táborát erősíti, akik azért választották ezt a szakmát, hogy végre puncit lássanak. 24,76 cm hosszúságú pénisz ide vagy oda.