horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

G-pontot is kereshet a berlini szexakadémián

2009.07.24. 08:46 Módosítva: 2009-07-24 08:46:56

"Végre egy kiállítás azoknak, akik mindent meg akarnak fogni" – jeligével hirdeti magát a néhány nappal ezelőtt, Berlinben nyílt interaktív kiállítás – írja a Reuters Hírügynökség. Az Amora szexakadémia névre keresztelt múzeumlátogatás érdekessége, hogy az oda látogatók nem csak távolról élvezhetik a látványt, de közel mehetnek, sőt, még meg is fogdoshatják a kiállított plasztikmodelleket. Arra találták ki őket. "Rengeteg pár jön hozzánk, hogy valami újat tanuljanak" – mondta a Beat Uhse szexbolt-láncolat menedzsere, Uta Barkow a Reutersnek. Barkow azt is megjegyezte, a várttal szemben sokkal pozitívabb visszajelzéseket kapnak, számtalan érdeklődő fordul meg az interaktív múzeumban, és még azt sem lehet mondani, hogy több férfi látogatja. "A nők azért jönnek inkább, hogy leküzdjék a gátlásaikat, míg a férfiak zavarba jönnek nálunk" – jegyezte meg Barkow a Reutersnek, miután a hírügynökség feltérképezte az interaktív bábuk kínálatát.

sakad

A szemléltető írásból megtudtuk, több életnagyságú modell segíti a szexuális életben való előerelépést, így azt is megtanulhatjuk, hol van egy nő G-pontja. A kutatást a kihelyezett plasztikmodellen gyakorolhatjuk, amely az "Ez az" – felkiáltással tudatja, jó helyre nyúlt a szorgos múzeumlátogató. A hírügynökség másik kedvenc modellje a korbácsolható élethű plasztikbaba, a Spank-o-meter, ami folyamatosan jelzi, mennyire jó neki. Az interaktív kiállításon ezen kívül filmrészleteket is nézhetünk a különféle szexuális pózokról – a Reuters például az "olasz csillárként" emlegetett pozitúrát emeli ki, amivel óránként akár 920 kalóriát is elégethetünk. A berlini Szex Akadémia egyébként nem újdonság, az ötlettel Johan Rizki állt elő az év korábbi felében, amikor Londonban megnyitotta az első kiállítást.