A nap blogja

Lady Jennynek még a nyár elején érdekes ötlete támadt: a domina egy új szolga nevelésébe vonja be blogján folyamatosan az olvasókat. A g. szolgaként emlegetett férfi három hónapon keresztül, heti rendszerességgel látogatja úrnőjét, ez idő alatt az uralkodó bloggerina tervei szerint odaadó subot farag belőle. Lady Jenny a szeánszokat nem csak történetek formájában örökíti meg, hanem folyamatosan képeket és videót is készít, amiket szintén megoszt a blog látogatóival.

"Néhány hónapja megismertem egy középkorú pasit" - írta. "Domként regisztrált, a chaten találkoztam vele először, kivett, hogy tanácsot szeretne kérni tőlem. A magánéletében sikeres ember, a barátnőjével Dom – sub kapcsolatban él, de igazából ő egy kicsit többre – másra vágyik. Szeretné kipróbálni a másik oldalt is. A barátnőjétől ezt nem kérheti. Dominához elmenni mindig is félt. Sokat beszélgettünk, kerülgettük egymást… Néhány levélváltás után úgy döntöttem, hogy találkozom vele.

Vacsora közben nem nézett a szemembe, amikor beszélt hozzám a földet bámulta, babrált az étellel. Már akkor tudtam, hogy a subom lesz, előbb utóbb. Játszottam vele, a vágyiról faggattam. Utasítottam, hogy hozzon kávét, hívja ki a pincért, mert meleg a borom, cseréltesse ki. Láttam rajta, hogy zavarban van. A lelkem mosolygott. Beleittam a kávémba, rágyújtottam. A füstöt az arcába fújtam, elfintorodott… ő nem dohányzik.

- Tetszem neked?

- Igen Úrnő, ön nagyon szép!

Elmosolyodtam.

- Rendben, pénteken 12 órakor lejössz hozzám, és elkezdem a nevelésed. Három hónapig fog tartani, heti 1 alkalommal alkalmanként 2 órát. Ha nemet mondasz, soha többet nem akarlak látni!

Belehamuztam a kávémba, lassan elkevertem a hamut a kiskanállal, majd elé toltam.

- Idd meg! Amíg iszod, gondolkozhatsz a válaszon.

Lassan megfontoltan itta a kávét, húzta az időt. Láttam rajta, hogy tépelődik. Egyszer elfogyott az ital. Letette a csészét, rám nézett.

- Döntöttem Úrnő. Hogy jó Dom lehessek, meg kell ismernem a teljes alázatot a kiszolgáltatottság érzését. Mindent megteszek, hogy maximálisan elégedett legyen velem az Úrnő.

- Ez az! Megvan! - gondoltam magamban. Furcsa öröm töltött el, még sosem volt Domom. - Rendben, fizesd ki a számlát. Nem kell, hogy elkísérj az autómig. Pénteken várlak.

„Egész úton hazafelé azon gondolkodám” … mi fog kisülni ebből az egészből. Feltűnt, hogy a beszélgetésünkkor Úrnőnek, de nem Úrnőmnek szólított. Tudtam, hogy teljesen kezdő. Úgymond szűz a pasi. Nem szeretem a kezdőket. Nem szeretem kitalálni helyettük, hogy mi is az, amire vágynak."

Az SMPixie.com-on azóta már folytatódott Lady Jenny és g. szolga története, és a beígért képeket és videókat is megtekinthetik a műfaj szerelmesei.