horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Anyukás pornókban nyomul a kirúgott városgondnok felesége

2009.07.27. 17:49 Módosítva: 2009-07-27 18:49:39

A hírek szerint cseppet sem búsul, sőt, még a karrierje is ível felfelé annak a pornószínésznőnek, akinek férjét az ő munkája miatt rúgták ki állásából a dél-floridai Fort Myers Beach városi önkormányzattól. A férfit azonnal menesztették, amint kiderült, hogy a felesége felnőtt filmek főszereplője.

Pedig a 43 éves művésznő már a kora miatt sem volt túlzottan kiváltságos helyzetben a szakmában, leginkább az érett nős és az anyukás filmekhez kérték fel tehetsége kamatoztatását. A házassága óta is csak egy forgatáson vett részt, bár szó sem volt arról, hogy visszavonulna. A kitört botrány viszont hatalmas reklámot hozott a Jazella Moore névvel futó asszonynak, aki sorra kapja a felkéréseket. Ha igazak a szárnyra kapott hírek, a Hustler már le is csapott a nőre, és egy egész sorozatot akarnak a nevével fémjelezve. Gyakorlata mindenesetre van, noha filmjeinek száma nem vetekszik egy felkapottabb színésznőjével, így is van miből válogatni – nem beszélve arról, hogy a Reality Kings egyik kedvencének a neve egyik napról a másikra a legismertebb lett a szakmában. A galériában található képek már önmagukért beszélnek, de akiknek ez sem elég, azt megnézheti, hogyan anyáskodik Moore egy fiatal pornószínész felett. Alatt. Előtt. Mögött. Szigorúan csak punciorientált olvasóinknak ajánlva.