A nap blogja

Evolver, a leszbikus bloggerina és csaja a napokban úgy döntött, hogy megfazonírozzák övcsatos műbránerüket. A lányok saját bevallása szerint ugyanis az életvitelszerűen folytatott leszbikusságból kifolyólag nem lettek kellőképpen befogadóak a megtermett műfalloszok tekintetében:

"A másik része, a kicsi, ami kényelmes is, meg kellemes is, viszont a tárgy kiképzésének köszönhetően nem fekszik megfelelően a megcsatolt vénuszdombjára" - magyarázza. "Megfordítani nem lehet. Eldöntöttük: túl sok fájdalmat okozott; a gigapöcsnek vesznie kell.

Mivel kreatív kislány vagyok, így a háztartásban fellelhető egy fél raklapnyi tapétavágó kés. Kiválasztottam hát a legmegfelelőbbet, a kétvégű örömforrást egy határozott mozdulattal felbasztam az asztalra és a lakótelep szeme láttára elkezdtem nyiszálni a nemszükséges műhímtagot. Rájöttem, hogy pöcslevágásra születtem.

Lett egy levágott pöcsünk. Érdekes látni, hogy mi mindent rejt egy műfasz belseje. Komolyan: okos volt aki kitalálta. Azóta azzal szórakoztatjuk magunkat illetve egymást, hogy meglepő helyekre dugjuk a másik elől, aki mikor véletlen megtalálja, akkor nevet, merthogy mit keres egy fasz a kilincsen, a fogkefén, a gatyámban.

Reggel elment T-vel dolgozni. Ezt csak út közben vette észre. Vinnyogva rögögött, úgy hívott fel. Én meg büszke voltam, hogy infantilis vagyok.

A fasz tényleg örömforrás."