Szexjáték-tesztelős sorozatunkban most egy 25 éves kozmetikust leptünk meg egy meghökkentő kinézetű játékszerrel. Emese először sokkot kapott, de a kedvünkért kipróbálta a távirányítós kéjlabdát, és kaptunk egy orbitális közhelyet: nem mindig a külső a lényeg.

"Első ránézésre úgy voltam ezzel a cuccal, mint annak idején, szűz lányként a 26 centis farkú pasimmal, amikor lehúzta a nadrágját, hogy tagoltan adtam a tudtára: Te. Engem. Azzal. Soha. Ennek a játékszernek első blikkre nem a méreteivel voltak problémáim – egyszerűen full gagyinak tűnik az egész, amolyan made in China fíling. Aztán úgy voltam vele: Emese, most az egyszer légy férfi –amit elkezdtél fejezd be, ha csukott szemmel is, megcsinálod.

Első érzésre? Hideg. Ezért is nem favorizálom túlzottan az ilyen dolgokat, vagy legalábbis nem egyedül, hanem inkább a pasim bevonásával – nagyobb az izgalom, magasabb a tűrésküszöb. Na ezek után ért a meglepetés, hogy ez nem rossz. Mi több, kellemes érzés, bizonyos pontokat ezerszer jobban stimulál, mint bármelyik vibrátor (ezt azért írom, mert jól hangzik, de tudni kell, mindeddig 3 vibrit próbáltam ki, egyik sem jött be). A vibráció erőssége távirányítóval állítható, ami megint abszurd egy kicsit, de pillanatok alatt felejthető…

Hogy a hátrányokról is essen szó: hangos, és a hüvelyből kihúzva olyan hangja van, mint a Starwars-ban a fénykardnak. Nem az a szerelem első látásra, de idővel talán kialakul, tíz perces játszadozás után nehéz konzekvenciát levonni."