18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szőrös, retro hatás a szexjáték piacon

2009.08.27. 10:27 Módosítva: 2009.08.27. 11:48
laura

Talán még maga Laura Doone sem gondolta volna, amikor 1974 októberében beterpesztett a Penthouse magazinnak, hogy puncijának mintájára szexjáték készül – ráadásul évtizedekkel később, amikor már rég nincs divatban a bunda, és még Gombos Edina is igyekszik megszabadulni a punciszőrétől. A Topco viszont úgy gondolta – és minden valószínűség szerint ebben igazuk is van -, hogy vannak még férfiak, akik a retro élményre esküsznek, vagy egyszerűen csak kedvelik a változatosságot, és élményt jelent számukra dzsungelen keresztül áttörni a végcélig. Laura Doone nevével fémjelezve piacra dobták a legújabb művaginát, ami göndör fürtökkel körülölelve hűen idézi a 70-es évek trendjét.

504x 2009 8 6 matk2

A Fleshbot cikkjéből többek között az is kiderül, hogy a szexuális segédeszközökkel foglalkozó cégnek sajnos nem állt módjában felkutatni a ma 53 éves pornószínésznőt, így ténylegesen nem öntötték formába a sztárpuncit, de mindenképp törekedtek az élethű más kialakítására. A Topco képviselője szerint ráadásul fokozza az élvezetet, hogy nem egyszerű és durva tapintású szőrcsomóról van szó: alapanyagként csúcsminőségű parókáknál alkalmazott műhajat használtak fel. Különböző fórumokra bekukkantva a hozzászólók valóban azt igazolják, hogy mégy még mindig (vagy ismét?) van igény a szőrös puncikra, ebből kiindulva izgatottan várhatjuk, kinek és mikor jut eszébe elkészíteni az első szőrös bránert, mondjuk Jack Wrangler pénisze alapján, köszönjük.