18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Tera Bond már nemcsak játszik a kolbásszal

2009.09.01. 15:12 Módosítva: 2009.09.01. 16:39

Nemcsak a rendszeres pornófogyasztók, de a juj.hu nézőinek számára is ismerős már Tera Bond, alias Derzsi Anita, aki az óvónőképző elvégzése után robbant az iparba - aztán most meg nagyon úgy tűnik, hogy kifelé kacsintgat. Hogy legújabb vállalkozásának az lesz-e a vége, hogy végleg felhagy a filmezéssel, arról nem esett szó, de minden bizonnyal jóval kevesebb ideje jut majd mindenféle anális és egyéb akciókra.

Derzsi ugyanis egy kocsmát nyitott, így mellei mostantól többet lesznek láthatóak egy csap mögött. A szórakozóhely kifejezetten focirajongók számára jött létre, ahol a pornószínésznő elsősorban magát ajánlja, mert szerinte nem hétköznapi dolog, hogy az ő társaságában szurkolhat valaki végig egy meccset. De lesz sör is meg étel is – nyugtatta meg azokat a leendő vendégeket is, akik a juj.hu videója alapján esetleg nem látják meg a szilikon mögött rejtőző értékeket. "Eddig csak játszottam a kolbásszal, most már étkezésre használható kolbászt is fogok tálalni" - nyilatkozta a kamerának, nem tudjuk, melyik hasznosabb.