A Muffin születése óta több vibrátor és egyéb szexcucc volt a kezemben, mint kilincs, ennek ellenére számomra újdonságként hatott az Eroscillator – aztán utánanézve a dolgoknak csak pislogtam, mert kiderült, ezt a fajta játékszert még 1996-ban dobták a piacra. Segédeszközökből tehát simán buktam (nem, nem tartom égőnek), mentségemre váljon, hogy Magyarországon tudtommal nem forgalmazzák ezeket a bigyókat, és vitatottsága miatt is csak mostanában jött divatba. Legalábbis az AVN szerint.

Az Eroscillator már első ránézésre sem valószínű, hogy belopja magát a szexre kiéhezett nők körében, gyermekkoromban a műanyag játék E.T. –mnek volt ilyen színe, és az elektromos fogkefe-szerű kinézete sem gerjeszt bizalmat.

Mindezek mellett a gyártók esküsznek a termékre, főleg, mert még a működése is eltér a megszokott segédeszközöktől: nem rezeg, hanem úgymond oszcillál, ami azt jelenti, hogy körkörös mozgásokat végez. 3600 mozdulatot tesz meg percenként ide-oda, és képes arra, hogy egyszerre izgassa a csiklót és a szeméremajkakat is. Előnyére írják azt is, hogy a kézfejek, ujjak felé nem közvetít rezgéseket, emiatt a kéz nem fárad el olyan hamar, és itt sorolhatnám az ok-okozati összefüggéseket oldalakon keresztül.

A svájci cég ráadásul, hogy bizonyítsa igazát, miszerint Eroscillator méltán kiérdemli emlegetését a legjobbak között, 27 olyan nőn tesztelte a szerkezeteket, akiknek még soha nem volt orgazmusa. Három héten belül a tesztelők 87%-a számolt be a csúcsélményről. Hogy ebből mi igaz, mi nem, az talány marad, mindenesetre egy másik tanulmány meg arról számolt be, hogy a szexjátékokat vásárlók 73%-a voksolt a márka mellett – többségük az oszcillálás miatt, ami kevésbé zsibbasztja le a nemi szerv különböző pontjait, sokkal gyengédebb, ezáltal erőteljesebb orgazmust biztosít. Kinek tetszik?