horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szexvetélkedőt és idiotizmust kínál a Hustler

2009.09.10. 11:24 Módosítva: 2009-09-10 11:38:55

Nincs már új a nap alatt, hiába is bizonygatja a Hustler Video, hogy eredeti ötlettel álltak elő. A pornófilm stúdió ugyanis egy televíziós vetélkedőhöz hasonló produkcióval rukkolt elő, aminek elemeit egyébként a japánok már ősrégóta felhasználják – alapos kockázásokkal díszítve a végterméket, ugyanis a japán törvénykezés tiltja az orális szex explicit bemutatását. Amiből egyébként ott van bőven, a Hustler-féle rendezésből viszont jelen esetben kimaradt.

A 20 éves, AVN-díjas Sasha Grey nevével fémjelzett filmben ugyanis inkább az anál a lényeg, a felsorakoztatott csajok ( az említett pornóüdvöske mellett Amber Rayne, Missy Stone, Daisy Strong, Maxi, Michelle Avanti és Trinity Post) többek között azon versenyeznek, hogy ki tud nagyobb játékszert befogadni az ánuszába.

A Puckered Up rendezője, Richard de Montfort egyébként megpróbálta viccesre venni a figurát, így mindazok mellett, hogy sokak számára már az ötlet hatalmas poén, még a színészek is jócskán rájátszanak a szerepre. Így nem tudom, ki hogy van vele, de már az előzetes első másodperceiben úgy tűnik, mintha a feladat az lenne, hogy debil, idióta nőket kell megdugni.