18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Százötven férfira edz a brit pornós

2009.09.21. 15:37 Módosítva: 2009.09.21. 18:54

Ruby Redsről eddig nem véletlenül nem hallottunk egy árva szót sem – nem igazán történt vele említésre méltó a pornószakmában. Na de majd most. A vörös hajú művésznőcske lesz a főszereplője ugyanis annak a rekordkísérletnek, amit a brit Red Hot Tv hirdetett meg a napokban, miszerint minden idők legnagyobb gang bangjét (1 csaj, sok fickó) szeretnék összehozni. A nagyszabású akcióban ráadásul csak Reds az egyetlen profi résztvevő, a pasikat ugyanis az amatőr jelentkezők közül fogják kiválogatni. A start október 8-án lesz, a Hot Tv pedig már egy ideje keresi a lelkes résztvevőket 18 éven felüli úriemberek személyében, akiknek minden vágyuk az, hogy egy nóném pornóst párszor megbökjenek, ki tudja, hanyadiknak a sorban.

A honlapon természetesen egy halom hard pornóképet tettek közszemlére a feltörekvő színésznőről, hátha bátrabbak lesznek azok, akik ilyen puncit otthon maximum a képernyőn látnak. (Aztán, hogy 150 pasi után az is milyen állapotnak fog örvendeni, majd kiderül, mindenesetre a stáb felkészülhet egy vödör jégkockával, varrótűvel.) Az eseményt természetesen megörökítik, és DVD formájában piacra is dobják, ha nem történik közben gátszakadás, földindulás.