18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Melegpornó képeivel lebukott egy tesitanár

2009.09.26. 18:46 Módosítva: 2009.09.26. 19:11

Óriási botrányt kavart a héten a tekintélyes múltú folkstone-i Harvey középiskolának egyik tanára azzal, hogy szexfotóit megtalálták az egyik melegpornó-oldalon. A 25 éves testnevelő tanár, Sam Handley képeire az egyik diákja bukkant rá, aki azonnal feltöltötte a honlap linkjét a Facebookra, és innentől kezdve már csak idő kérdése volt, hogy az egész iskola megtudja, mivel tölti szabadidejét a szöszi pedagógusuk. „Amikor megnyitottam a linket, leesett az állam” – számolt be a The Sunnak az egyik tanuló. „Egy órán belül már mindenki megnézte a telefonján vagy a számítógépén.”

A fotókról természetesen a vezetőség is pillanatok alatt tudomást szerzett, és annak ellenére, hogy a tanár máig tagadja, hogy ő pózol meztelenül a képeken, azonnal felfüggesztették állásából. Pedig már egyszer alkalmuk nyílt, hogy hozzászokjanak a pedagógusok szexfotóihoz: 2006-ban már szintén lebukott egy kollégájuk: Kristina Howellst, az énektanárt félmeztelen aktfotói miatt rúgták ki – őt az egyik kollégája jelentette az igazgatónál.