18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kultúraközi sztriptíz a vibrátor kupacok felett

2009.10.01. 15:22 Módosítva: 2009.10.06. 15:23

Idén 14. alakalommal rendezték meg a budapesti Erotika kiállítást és börzét, ezúttal a Syma Rendezvénycsarnokban. Az elmúlt évekhez képest idén hatalmas volt a tömeg, rengeteg a segédeszközt tapogató középkorú, és a kiállítók új módszert fedeztek fel portékájuk prezentálására. A szexuális segédeszközök és DVD-k hosszú, kényelmesen körbejárható asztalokon sorakoztak, így egyetlen tárgy sem kerülhette el a lelkes látogatók figyelmét. Mi például láttunk egy maszatos, öreg bácsis filmborítót Szarevő címen. Nem volt szép látvány.

A színpadon a csajok tízperces műsorokat nyomtak, a tematika szerint show-jukkal különböző országokat jelenítettek meg, miközben Garami Gábor és Varga Mónika műsorvezetők terelték a népet az új helyszínek felé. Pierre Woodman, az análpápa néven futó francia pornóproducer a kiállításon castingolt, bár volt aki szerint kamu volt az egész, itt ugyanis nem tudta rögtön megdugni a jelentkezőket. Otromba pletykák. Volt még pókerverseny Kovival és szombat este sor került a Miss Erotika nevű versenyre is. De erről már hallott már eleget, nézzen inkább fotókat. A hangulatképek után érkeznek a fellépők.

Nézzen erotikát!