A nap blogja

"Dugjál" - egy jó tanács pennahajder bloggerinánktól, aki szerint ez a legjobb tanács, amit az ember egy másiknak adhat. Alaposan átgondolta, és úgy érzi, nem téved. Önök szerint?

"Szükséglet - így hívják" - folytatja -, "és nem véletlenül. Túlérzékeny vagy? Gyakran törik el a mécses? Minden nő kurva és az összes férfi köcsög? A dolgok kicsúsznak a kezeid közül és nem tudsz koncentrálni a munkádra? Kielégítetlen vagy. Erre nem az önmarcangolás a megoldás, hajítsd el a mártírjelmezt és töcskölj.

Ha nincs ló, jó a szamár is. De válassz first class-t. Nem kell túlzásba vinni, nem arra buzdítalak, hogy mindenkivel lefeküdj, aki megtetszik. (Hidd el, amit egy szamártól megtanulhatsz, szex nélkül is megtanulod.) Viszont ha baszatlanul áhitozol a lóra, kizárólag szamarak fordulnak majd meg utánad az utcán, mert a lovak bizony a kiegyensúlyozott darabokra buknak. Szóval kefélj. Gyerünk, hagyd magad, ne állj tovább ellen, jó lesz az.

Dugna szamárral, ha nincs ló?

Persze a szamár attól még szamár marad, hogy nyerget aggatsz rá. De ha rám hallgatsz, akkor sokkal kellemesebb egy szamár mellett várni a lovat, mint nélküle. A szamár nem egy lekezelő státusz, te legyél nagyon hálás neki, mert a segítségével nem fogsz ellenállhatatlan vágyat érezni, hogy minden lóbőrbe bújt szamarat felpróbálj. Úgyhogy hancúrozz bő nyállal, és nyeld garatra. Kínosabb később rájönni, hogy egy lónak tűnő szamárral hetyegtél, mint beismerni, hogy húsból vagy. Na és az nem volt gyanús, hogy azt mondta, i-á? Nem, mert négy lába van. Tiszta fej kell, hogy átláss a szitán: ugyanis eléggé hasonlítanak, mindkettőnek négy lába van.

Nem elhinni kell, hanem csinálni, kincsem. Ezért most kelj fel, és hálj. Kapd el azt a szamarat és üld meg rendesen a szőrén, sej!"