A nap blogja

Vannak kedvenceim az interneten. Basztard blogja még friss és új, de máris belopta magát a szívembe a maga nyers, mégsem bántóan közönséges stílusával. A kategóriái eddig: baszás, élet, szerelem, utóbbiból a legkevesebb, mindent elárul. Szerintem olvassátok.

"Egy szép, szeplős, vörös ágyában voltam épp, mikor hívott. Nem kérdeztem semmit, csak mentem, mint mindig, ahogy megbeszéltük. Leültem közéjük, bemutatkoztam. A móló mellett ültünk, sörrel, holdfénnyel. Nem beszéltünk nyíltan, de külön a lány megbeszélte D-vel, D meg velem. Röhögtünk, kicsit zavarban, kicsit feldobva.

A lány csak egy picit volt a nagyon kedvemrevalónál nagyobb darab, tetszett. Néztem a vízen a hármunk képét, szorosan a fiúk között egy kisebb sziluett - így, hárman voltunk aznap éjjel.

Két sör közt egy unikum.

Azt mondta, a szülei nincsenek otthon, menjünk hozzá. Egy félrészeg kettesgolf vitt el oda, nem figyeltem, merre járunk. Én 2 mell között utaztam már akkor. Szerencsére a kerten át vezetett az út a házba. A sövény volt a valóság határa, úgy tűnt. A styxen túl ajtó, egy bohém nappailval. Zongora, gramofon, orosz vodka, 2 polcnyi könyv, egy szétbaszott ágy, zebra pokróccal.

A folyón túl biztonságban volt már, de lehet, hogy csak a vodka tette. Úgy nyúlt a 2 fasz után, mint a sivatagban szomjazó a vizes kulacsért. Sok helyen jártunk aznap, mindhárman. Játszottam für elise-t, miközben a kottatartón feküdt és a pinája az arcomra tapadt. Azután egy tradícionális bolerot , míg a farkam a szájában volt, és D seggbekúrta. Feltettünk egy lemezt, és kezdtük elölről. Ahogy fáradtunk, már váltottuk a lovakat D-vel. A lány bírta.

Végül Ravel hajnala virradt - hirtelen lenyelte az egész éjszakát. A vodkásüveget kivégeztük, vizes martinit ittam, és beigazítottam egy párnát a fejem alá. Zuhanyozik, rendes lány. Hallom a lépteit, ahogy jön ki, odalép hozzánk: - Öltözzetek, indulunk srácok. Ezekkel a szavakkal. Hová? - kérdezném, de értelmetlen, mert már látom. Pár másodpercig nem röhögtünk, a megalázottak, értetlenek, bevatatlanok csendje köpött le. Aztán igen.

A buszig együtt mentünk.

Néztük, ahogy lépdel a matrózblúzában, évnyitóra siet, kétízű sperma szárad a szája szélén.

Fellini bekaphatja."