Ugyan 2002 óta már több mint 195 pornófilmben szerepelt, Daisy Marie-re akkor figyeltem fel, amikor idén a legjobb jelenet kategória díjára jelölte az AVN a Touch Me című filmben nyújtott alakításáért. Most minden bizonnyal a korábbi évek felhozatala marad, amiből mazsolázgathat az, aki hozzám hasonlóan szintén most kattant rá a csajra: a mexikói és filippínó származású amerikai színésznő ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy egy időre visszavonul.

A szünet oka pedig nem más, mint egy terhesség, amitől Marie cseppet sem esett kétségbe, és fel sem merült benne, hogy véglegesen otthagyjaaz ipart. Boldog és izgatott – legalábbis ezt nyilatkozta legutóbb a nyilvánosságnak, kihangsúlyozva, hogy mindenki elégedjen meg ennyi információval, és hagyják békén a kényszerszünet alatt.

A pornóbigével egyébként nem csak a felnőtt filmek rajongói találkozhattak már, hanem azok is, akik 50 Cent klipjeiben jártasak. A 25 éves Marie ugyanis az amerikai rapper Disco Inferno dalának videójában is rázta a seggét, nem is akárhogy.