18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Játék: Kihez tartoznak a széttárt lábak?

2009.10.27. 09:28 Módosítva: 2009.10.27. 17:52

Mától heti rendszerességgel egy kis játékra invitáljuk a Muffin olvasóit - leginkább azokat, akik jártasak a felnőtt filmek területén, de próbára tehetik magukat azok is, akik csak egy-egy szexuális segédeszközzel szeretnének gazdagabbak lenni. Az első 10 helyes megfejtő között ugyanis minden alkalommal kisorsolunk egy szexcuccot, amit pár napon belül el is juttatunk a nyerteshez.

A mostani feladványt akár gyerekjátéknak is lehetne nevezni, ha nem lenne 18-as karikás - nem lesz ám mindig ilyen könnyű, most csak az újdonság bevezetése miatt segítünk egy csomót. A feladat egyszerű: párosítsa a pornószínésznők felsőtestéről készült fotókat az alattuk található puncis képekkel. Melyik névhez melyik betű tartozik?

A megfejtéseket a kelemenh@index.inda.hu címre juttassák el (ne segítsenek egymásnak kommentben elküldött válaszokkal), kedvcsinálóként pedig ide kattintva megnézhetik azt a csíkos szembekötő szettet, amit egyik olvasónk fog megkapni.

Mészáros Dóra

01

Devil Virgin

11

Pirner Alma

03

Judy Nero

05

Mya Diamond

07

Alexa Diamond

09

a,

12

b,

06

c,

02

d,

08

e,

04

f,

10