18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Péniszgyűrűvel képtelenség elélvezni

2009.11.08. 19:08

Olvasói teszt

peniszgyuru

"Úgy érzem, szerencsém volt, hogy a korábbi tesztelőkkel szemben nekem még a választási lehetőség is adott volt, és többfajta péniszgyűrű közül válogathattam" - örvendezett olvasó-tesztelőnk, a 27 éves, informatikus Máté. Választása végül az egyik legegyszerűbb darabra esett: egy áttetsző színű, tiszta szilikonból készült játékszerre, aminek kinézete valamelyest hasonlított a Durex Play vibrogyűrűre, de olcsóbb, és többször is használható.

"Nem alkalmaztunk még semmi ilyesmit, de nyitott pár vagyunk. Mégsem akartuk egyből vibrátorral kezdeni a beavatási "szertartást", ezért döntöttünk egy kisebb dolog mellett, aminek a kinézete sem annyira riasztó. A legelső használata érdekes kísérletezés volt, de reménykedünk abban, hogy a későbbiekben a gyűrű felhúzása már nem fog ennyi időbe telni. Legalább öt percet elszerencsétlenkedtem vele, míg végül csak sikerült a farkamra erőszakolni. Később a neten olvastuk, hogy ilyenkor ajánlatos síkosítót használni. No, majd legközelebb.

Szóval, nem csak első ránézésre tűnt túl szűknek az átmérő. Szerencsére rugalmas, és valóban nem úgy tűnik, mint ami könnyen elszakad. A felhúzása után viszont folyamatos szorítást éreztem a péniszem tövénél. Ez néha egészen kellemesnek hatott, a vége-felé viszont zavaró volt. A csajom ezzel szemben rendkívül élvezte a dolgot: a vibrációs tojást ugyanis első alkalommal klitoriszizgatóként használtuk (ezt egyébként meg is lehet fordítani, és akkor a heréket bizsergeti meg), és teljesen bejött neki. Amúgy is imád felül lenni, ez pedig még jobban ösztökéli erre a pózra, amit egyáltalán nem bánok. A vibrálás miatt minden egyes mozdulatnál mélyebben ült belém, az orgazmusa előtt pedig csak ringatta a csípőjét. Ilyen helyzetekben régebben én használtam az ujjamat a csiklójának izgatására, és most azért jó volt belemarkolni a fenekébe a meló helyett, és az élvezése közben.

A misszionárius póznál viszont nem igazán sikerült a stimulálás. Tehát 1:0 oda, én képtelen voltam ezzel elélvezni. Szóval, lehet abban valami, hogy tartóssá teszi az erekciót, vagy legalábbis ejakulálásra képtelenné a férfiakat. Mégis azt kell mondanom, hogy bevált, hiszen elég volt csak ránéznem a párom kipirult arcára."

Ha kedvet érez valamilyen játékszer teszteléséhez, írjon a következő címre: nefelejcs(kukac)mail.index.hu. Levelében röviden győzzön meg minket arról, miért pont Ön a megfelelő alany.