Pornósok és sztriptíztáncosok közül még mindig nagyon kevesen blogolnak, pedig a világ legegyszerűbb eszköze saját maguk népszerűsítésükre. Mészáros Dóra erre már hosszú ideje rájött, így a rajongói szinte folyamatosan első kézből értesülnek apró-cseprő dolgairól, de leginkább akkor lelkesek, amikor a playmate egy-egy képet is beszúr a sorok közé.

Most éppen legújabb dedikáló kártyájának kinézetét tette közszemlére, ugyanis Mészárosnak szükségeltetik ilyen felszerelés – mint mondta, a legénybúcsúkon általában az összes férfi névre szólót kér belőle. Még az otthon maradtaknak is. „Tehát egy fellépés alatt akár 30 darabot is aláírok” – mesélte a Velvetnek.

„Női névre azóta nem dedikálok, amióta kaptam egy gyűlölködő beírást a vendégkönyvembe, hogy a menyasszonynak undorító volt névre szólóan kártyát írnom. Természetesen fogalmam sem volt melyik fellépésen történt ez, gondolom a vőlegény haverjai poénból mondták,hogy "Zsuzsának is, ő a tesóm". Én meg naivan már firkantottam is, ők pedig később ezzel hergelték otthon szegényt. Azóta óvatosabb vagyok, csak férfinevet írok a dedikáló kártyára."