A nap blogja

Renitens a napokban azon gondolkodott szex után, hogy mennyire igazságtalan dolog, hogy ritkán lehet találkozni pornóban azzal, amikor a nő jelöli meg a férfit élvezete jelével. (Hozzátette, tisztában van bele, hogy a pornó nem az élvezetről szól.) "Holott belőlünk is fröcsög és dől minden, és miért sokkal elterjedtebb a fordított verzió, ami a jó régi sémára építve a férfi élvezetjelöléséről szól a nő különböző testtájaira" - tette közzé gondolatait internetes naplójában. Minden ott kezdődött, amikor a pasija bevallotta neki, hogy inni akarja őt. Amivel meglehetősen felcsigázta a bloggerinát.

"Nem voltam ellene, hiszen az utóbbi hónapokban a balansz az ő uralkodásáról szólt, így egyre erősebb lett bennem az, hogy egy picit én uralkodjak felette, úgyhogy tegnap mindebből fordított arcraélvezés lett. Miután kinyalt nagyon finom tempóban falatozó ragadozó módjára, megtettük, amire vágyott. Eleve imádom azt az érzést, amikor úgy érzem szex közben, hogy fel vagyok falatva, eszik belőlem, harapdál, nyalogat, kis gyönyördarabkákat vételez a testemből, de ez most más volt.

Alámfeküdt, ütemesen baszott a vibrátorral, én pedig ráspricceltem az arcára többször is, mert ez volt minden vágya. Ez nem egyszerűen azt jelenti, hogy részesül az örömömből és mindketten élvezünk, hanem itt tényleg leigázom őt az orgazmusommal, megjelölöm, ami a köztudatban uralkodó felfogás szerint a kanok kiváltsága, holott számtalanszor tapasztaltam, hogy óriásibb folt, nedvesebb spriccek és átázottabb törülközők maradhatnak a női élvezet után, mint a pasikéinál.

Nem tudom a helyzetet objektíven megítélni, mert túlságosan nagyokat élveztem, csak amikor utána láttam, hogy kiéhezett szemekkel néz engem, amiért leélveztem az egész fejét, beszélgettünk el róla, hogy milyen volt. A szó szoros értelmében megivott engem, megmerítkezett a gyönyörömben, ami nem hagyott neki menekülési útvonalat, vagy egy csepp esélyt sem az elkülönülésre.

Az ejakulációmat (tényleg miért nincs erre valami közmegegyezéses megnevezés?) itta, azt sírta ki a szeméből, az csöpögött a homlokáról és ebbe burkoltam bele őt. Persze utána megkaptam, nagyon erősen megbasztuk egymást, felcsigázódva az élménytől és milyen szép volt utána a karjaimban tartani a nőstényszagú testét, magamat szagoltam, ízleltem és nyalogattam vissza a testéről, miközben a testemmel egy szintén saját magam által hagyott foltot melengettem alattunk.

Kicsit olyan volt, mintha úgy szültem volna ki őt magamból az orgazmusaimmal, hogy aztán ott feküdjön csöpögő arccal. Úgy gondoltam ha erre vágyik meg kell kapnia, hiszen fordított esetben én is imádom, amikor ő élvezi telibe az arcomat. Azon is gondolkoztam, hogy milyen szépen ki van ez találva. Legvégső soron úgyis a nőstény ural, mert a teljes kitárulkozás adja meg az egyértelműséget.

Az is eszembe jutott, amit Soma mondott, hogy a nedvesség, a víz mindig a lelki sík, az érzelmek szimbóluma, ha visszatartjuk, az azt jelenti, hogy nem hagyjuk áradni az érzelmeinket és hogy bármennyire ezoterikus mondás is ez, akkor is sok igazságot tartalmaz és hogy squirt témakörben inkább efelől kéne megközelíteni a dolgokat, nem pedig a technikai, elvárásszintű, mechanikus élveztetőgomb-elmélet szerint és akkor máris beszédesebb lesz az aktus őszintesége."