horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

45 pasi után kiterült a brit pornós

2009.11.24. 09:41 Módosítva: 2009-11-24 11:08:37

Nem tudni, hogyan és mennyit edzett a nagy eseményre, mindenesetre a nagy hírverés ellenére sem jött össze a világrekord Ruby Reds számára. A brit pornóst több héten keresztül reklámozta a Red Hot Tv, a feltörekvő művésznőcske ugyanis azt vette a fejébe, hogy lefitymálva a gang-bang világcsúcstartó Sabrina Deep-et (akin annak idején 77 pasi ment át) 150 pasinak teszi szét a lábát. Az amatőr jelentkezőket a televízió toborozta, akikből bőven akadt, hiszen elég volt csak a csaj képeit közzétenni, és hozzáfűzni, hogy bizony, nagyon szereti a faszt.

szop

Reds tudománya viszont 45 pasinál csődöt mondott, és 5 órányi kefélés után kiterült. (Mondjuk, ő legalább tudja, hol a határ, mert hát ugye, Niki Rider gátszakadása óta tudjuk, milyen csúnya munkabalesetek fordulhatnak elő ebben a szakmában.)

Elkeseredésre azonban így sem volt ok, a brit rekord ugyanis ennyi spriccel is megvan, a nagyszabású akcióról pedig még egy filmet is sikerült összehozni, amit a Red Hot Tv Channel november 27-28-án mutat be.