A nap blogja

Kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szado-mazochizmus – nagyjából ezekkel a fogalmakkal lehetne jellemezni a BDSM-et, mint egy szexuális viselkedésformát. A műfajnak megannyi rajongója akad, nem csak a hálószobában, hanem művészek is előszeretettel jelenítik meg alkotásaikban. Az interneten keresgélve pedig egy halom ezzel foglalkozó blogot találhatunk, amiben az online napló gazdái leírják a tapasztalatukat.

Nem teszi ezt másképp Minime és jouet sem, akik már évek óta elégítik ki információikkal a kíváncsiskodókat, kellő tapasztalattal a hátuk mögött. Ha pedig olvasgatás közben valaki kedvet kapna egy kis szado-mazohoz, még arra a kérdésre is választ kap, hogyan keressünk a BDSM-hez társat: leginkább kitartóan írja a szegedi pár. „Készülj fel rá, hogy akár évekig is eltarthat, ez az első próba, melyben bizonyítanod kell, hogy komolyan gondolod a dolgot. Készülj fel arra, hogy lesz, aki másnak mondja magát, mint aki valójában. Készülj fel arra, hogy lesznek, akik hazudnak neked, lesznek akik az első pár levél után nem írnak többet, lesznek, akikkel megbeszélsz egy találkozót, kicsíped magad, elmész vársz, és vársz, majd egy óra múlva nehezen beismered, hogy hoppon maradtál.

Készülj fel, hogy lesz olyan, aki tovább próbálkozik, esetleg zaklatnak, esetlen megbántanak, esetleg összetöröd valaki szívét. Készülj fel arra, hogy úgy véled, megtaláltad az igazit, aki azonban egy hét után lelép, és közli veled, hogy nem vagy elég jó. Készülj fel, hogy megpróbálnak majd kihasználni, és ha gyenge vagy, akkor meg is teszik. Készülj fel arra, hogy csalódni fogsz, hogy szenvedni fogsz, és rengetegszer úgy érzed, felesleges amit csinálsz, és úgyse találsz magadnak senkit. Készülj fel, hogy párszor abbahagyod, mert akkorát csalódsz hogy elveszted a bizalmad az egész világban. Készülj fel, hogy lesznek barátaid, és lesznek, akik megutálnak.

Készülj fel arra is, hogy lesznek normális emberek, akik megmutatják magukat, akik tényleg azok, aminek mondják magukat, akik nem szórakozni akarnak, akik kapcsolatot keresnek BDSM-mel és nem BDSM-et kapcsolattal. Készülj fel arra, hogy az ő bemutatkozásuk első pillantásra kevésbé vonzó, nem nevezik magukat szigorú domináns Úrnak, imádni való dominának, szolgálni vágyó 24/7 ringyónak. Készülj fel arra, hogy ők a csendesebb kisebbség. Készülj fel arra, hogy ők azok, akik kevesebbet ígérnek a leveleikben, ők azok, akik kevésbé attraktív képet tesznek ki magukról.

Készülj fel arra, hogy a közösség kicsi, a jelentkezők száma korlátolt. Országosan nagyon felül becsülve legjobb esetben is 1000 és 2000 között (de inkább kevesebb) van azoknak a száma akik érint aktívan keresnek BDSM partnert. Ebből természetesen lejön, hogy Te átlagos esetben csak az egyik nemből keresel partnert, és ott is az egyik oldalról. Kevésnek tűnik? Mekkora az esélye, hogy néhány száz emberből megtalálod életed párját, mikor eddig több ezer közül eddig nem sikerült?

Persze most legyintesz, hogy úgyis megtalálom , és néhány száz ember, az sok, igazi tömeg, és most biztos vagy benne, hogy ez a te utad, a te sorsod a végzeted, ahol boldog lehetsz. Neked találták kis, és most rátaláltál. Hát nem egészen.

Készülj fel, hogy életed párja nem úgy néz ki, ahogy elképzelted,  nem abban a városban lakik, ahol te,  nem egészen úgy űzi a BDSM-et, ahogy álmaid Domja/Dominája teszi, viszont más tulajdonságai bőven kárpótolnak ezért. Fogadd el, hogy a BDSM-ben is össze kell csiszolódni, ne ítélj az első (második harmadik negyedik ötödik) találkozó után.

BDSM körökben nagy hanggal hangoztatják, hogy a bizalom és az őszinteség elengedhetetlen, de nem mindenki cselekszik így. Már most kezdd el kiverni a fejedből, hogy a Te BDSM kapcsolatod alapja majd őszinteség is bizalom lesz, mert ez nem jön automatikusan, itt is keményen meg kell dolgozni érte.

Készülj fel arra is, hogy rengeteget fogsz tanulni, hogy érdekes emberek fogsz megismerni, hogy elképzelhetetlenül sok újdonság fog megbizsergetni, hogy mikor azt hiszed, hogy most már tapasztalt vagy, és sok mindent láttál, akkor rá kell jönnöd, hogy egész eddig csak egy végtelenül komplex világ kis szeletét habzsoltad, és még számtalan újdonság vár még rád.

Egyszóval légy nyitott, és sose add fel."