Addig-addig pucérkodott mindenféle magazinokban, míg a végén senki nem lepődött meg azon, hogy egy házi szexvideó is előkerült Tila Tequiláról. A Magyarországon a Szerelem egy húzásra című, MTV-n sugárzott valóságshow főszereplőjének laptopját két évvel ezelőtt lopták el, állítása szerint pedig ezen volt rajta az az anyag, amit egy pornóoldal, a 4tube.com a nyilvánosságra hozott.

Tequila kibukott a hír hallatán, annak ellenére, hogy a modell-énekesnő nem a szemérmességéről híres, és testét már amúgy is mindenki ismeri. Ügyvédje, Cyrus Nownejad a TMZ angol nyelvű magazinnak elmondta, hogy megtették a feljelentést, a megosztó oldal pedig súlyos anyagi kártérítés megfizetésére számíthat.

Az állítólagos 15 perces videó helyett a 4tube.com-on már csak egy 9 másodperces, faroktartalomban gazdag bejátszás tanúskodik arról, hogy a felvétel valóban létezik – a negyedórás műsor pikk-pakk eltűnt az oldalról. Olvasóinkat ezúton is kérjük, hogy aki rábukkan a hard dolgokkal teli kisfilmre, ne habozzon elküldeni nekünk a honlap elérhetőségét!

Tequila 1981-ben, Szingapúrban született. Középiskolában fiús lányként viselkedett, ezért, hogy magatartásán változtasson, fél évig bentlakásos iskolába járatták a szülei. 18 évesen már felfedezett modell volt, ő volt többek között a Playboy első ázsiai Cyber Girl-je. Vetkőzött a Penthouse-nak, a Stuff-nak és a Maxim UK-nak is. 2007-ben kiadta Sex című albumát, de igazából a valósághowjával (ami olyasmi, mint a Nagy Ő című műsor volt annak idején, csak leszbikus csajok is versenyeztek a kegyeiért) vált Európában ismertté.