18-as karika mellett fektette meg a szlovákiai versenyzőt, a 33 éves Kovács Andreát Benkő Dániel, biztosan ezúttal is csak tiszteletből. A lantművészből faszművésszé lett Benkő múlt heti adásban már előmelegítette a helyzetet: akkor megujjazta a 33 éves versenyzőt. Benkő és háremének fő tagja a kiadós vacsora után vonultak a médiabohóc szobájára, ahol rövid láb - és karemelgetés után Benkő bele is hatolt a tutiba. Hogy az aktus pontosan meddig tartott, nem tudjuk, mert az RTL Klub gyorsított verzióban adta le az eseményeket.

Annál többet kaphattunk Benkő szeleiből (00.52-00.53-ig), amit a faszharcos "Látod? Iszonyú" - kijelentéssel kommentált, később egy mélyebb szólam is elhagyta a seggét, mely után megkönnyebbülten sóhajtott fel: "Na, ezt már a jövő századra is teljesítettem", amit a nő vihogással jutalmazott.

Kovács Andrea valószínűleg nem sejtette, hogy a felvételeket megnézhetik az RTL Klub nézői, ugyanis szaporán mentegette magát mind versenytársai, mind pedig a tévénézők előtt, miközben azt állította, semmi sem történt közte és Benkő között. És bár a Bors reggeli fotói azt sejtették, Benkő a szexnagyiként emlegetett Editet is megfekteti, nem került sor dugásra, mert Benkő inkább mély, horkolással duzzasztott álomba szenderült.