horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Keleti kéjujj: ronda, de finom

2009.12.04. 18:40 Módosítva: 2009-12-04 18:57:49

Olvasói teszt:

"Vannak olyan dolgok, amiket egy szexshop-ba belépve messziről elkerülnék, nemhogy még ki is próbáljam otthon" - kezdte hozzánk írt levelét Mónika, aki mindössze annyit árult el magáról, hogy 22 éves, egyetemista, és ha a pasija nincs vele, képes akár napi négyszer is önkielégítést végezni. "Jelen esetben a nagy szám lett a vesztem, amikor a Velvetnek úgy fogalmaztam: mindegy, milyen extrém, tesztelem. Na jó, a Keleti kéjujjaknál láttam már rusnyább dolgokat is, de amikor kibontottam a csomagot, kicsit elszörnyülködtem, hogy ilyet legyártanak, és még árulják is" - tette hozzá egy csomó szmájlival megspékelve.

Sőt, nem elég nekik egy darabbal sokkolni az ember lányát, kettővel ajándékozzák meg ugyanannyi pénzért. Konkrétan 1500 forintért, amiből első látásra inkább veszek öt darab uborkát. Na mindegy, mondtam magamban, ha már ilyen bevállalós csajnak tüntettem fel magam, akkor egye fene, ha már kéjujj a neve ennek a játékszernek, akkor veszíteni biztosan nem veszíthetek vele, maximum semmilyen lesz az érzés.

100 2553

A nagy tesztbe egyedül vágtam bele, lévén a barátommal távkapcsolatban élünk, és nem tudtuk úgy az időt egyeztetni, hogy ne csússzon el a kipróbálás 1-2 hetet. Na meg, mondanom sem kell, nem hiszem, hogy benne lett volna a dologba ezzel a csúnyasággal. Nem tudom, ki hogyan csinálja a maszturbálást, én, ha nem pornófilm nézése közben történik, akkor mindig hason. Ez valamilyen berögződés lehet, kislány koromban párnát tettem a két lábam közé és azt lovagoltam meg, gondolom, onnan maradt meg ez a technika.

A nagy eseményre könnyebben rá tudtam venni magamat, mint gondoltam, sőt, mondhatni, még izgatott is a dolog extrémitása: egy olyan valamivel dörzsölöm a csiklómat, amit soha nem vennék meg, ráadásul szinte szívességből. Hamar be is nedvesedtem – ilyen alkat vagyok -, és azt tapasztaltam, hogy amíg általában ilyenkor muszáj vagyok törölni egyet a törölközővel, mert az ujjam a csúszás miatt nem stimulálja rendesen az érzékeny részeket, addig itt ez a mozzanat teljesen feleslegesnek tűnt. Sőt, ha valaki kedveli a kicsit durvább izgatást, annak meg aztán tökéletes megoldást nyújt.

Most nagyon ciki leszek, ha azt mondom, semmi gond nincs vele? A kinézete és a gumi szaga volt az egyetlen, ami taszított, de igazán jó játszótárs. Még vaginális szexre is alkalmas, bár először azt hittem, lecsúszik az ujjamról és a hüvelyemben marad, erről szó sincs, teljesen stabilan tapad az ujjra.