horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Mi kell a jó szexhez?

2009.12.14. 16:07 Módosítva: 2009-12-14 16:40:14

Múltkor az egyik kedvenc, legfőképp 18-as karikás blogomat olvasgatva jutottam el egy kanadai felméréshez, ahol arra próbáltak választ kapni a kutatók, hogy milyen összetevők is kellenek az optimális szexhez. Ismerősöm egyébként Kovi egyik tesztjét hozta fel példaként, vagyis, inkább ellenpéldaként, amiben a producer arra volt kíváncsi, hogy milyen pornófilmet favorizálnának a női fogyasztók. Ezt kutatván olyan kérdéseket tett fel, miszerint milyen testalkatú szereplők legyenek benne, hova spricceljen a pasi, stb.

Ön számára melyik a legfontosabb tényező a jó szexhez?

 • 1449
  Közös hullámhossz
 • 1332
  Mély szexuális és erotikus intimitás
 • 1232
  Hitelesség, őszinteség, gátlástalanság
 • 474
  Felfedezés, a résztvevők közötti kockázatvállalás, móka
 • 272
  Összpontosítás, odafigyelés
 • 270
  Átlagon felüli kommunikáció és fejlett empátia
 • 113
  Sebezhetőség, elengedés
 • 112
  Transzcendencia, boldogság, béke, átalakulás, gyógyulás

Szóval, a leányzó inkább a kanadai felmérésről szóló cikket linkelte a carnalnation.com-ról, minden bizonnyal azért, mert javarészt egyetért a kutatás eredményével, amiben 64 szereplő vett részt: húsz szexológus és negyvennégy tapasztalt (jó szexet tapasztalt) alany. A végeredményt nyolc pontba szedték, véleményük szerint a kék keretben felsorolt dolgok kellenek az igazán jó szexhez. Érdekesség, hogy az intenzív testi élményt, az orgazmust, a vágyat és a vonzódást csak másodlagos tényezőként azonosították, kevesebben említették meg, vagy meg sem említették, mint fontos tényezőt.

Kíváncsiak vagyunk arra, hogy az olvasók szerint a listából melyik számít a legjobban, illetve érdekelne minket a szavazatok alapján kialakult sorrend is. Ne habozzon hát, szavazzon arra, ami az Ön számára az elsődleges egy szexuális kapcsolatban! Ha van ezek között olyan.