Már csak 22 nap. Folyamatos olvasóink, vagy legalábbis a pornó szakmában jártasak minden bizonnyal tudják, mi ez a nagy visszaszámlálás, naná, hogy az AVN Díjkiosztó gálájáig van ennyi idő hátra. Január 9-én ugyanis kiderül, hogy novemberben nyilvánosságra hozott, több mint száz kategória jelöltjei közül ki lesz a végső befutó. A tét nem kicsi, hiszen az egyik legnagyobb presztízzsel bíró eseményről van szó, már ami a szexipart illeti.

Legutóbb megmutattuk azoknak a csajoknak a fotóit, akik közül kikerülhet a legszebbnek ítélt új sztárjelölt, Önöket pedig megkértük arra, hogy még jóval a verseny előtt voksoljanak a kedvencükre. Így esett, hogy a magyar olvasók szavazatai alapján Emy Reyes az, akinek odaítélnék a díjat. A dobogó második fokára Sadie West került, a harmadik pedig Tanner Mayes lett – ezek után kíváncsian várjuk, hogy esetleg valóban közülük kerül-e ki a győztes.

Aki most arra számít, hogy újabb puncikat lát, az feladhatja a nagy reményeket. Ma ugyanis a nőknek szeretnénk kedvezni (ha lehet ezzel a felhozatallal ilyet mondani), ezért a legjobb pornószínész kategória jelöltjeit mutatjuk be - ha már a képernyőn az is előfordul, hogy egy pillanat erejéig sem lehet a férfi szereplő arcát látni. A kérdés tehát adja magát, Ön szerint melyik pornós pasi érdemelné meg az AVN díját?