horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kinek hozott műpéniszt a Jézuska?

2009.12.25. 18:00 Módosítva: 2009-12-25 19:25:58

Lévén pornósite, a Flashbot karácsonyi összeállítása valami olyasmit próbál szemléltetni, hogy mi is történik akkor, ha a fa alatt szexuális segédeszköz, esetleg egy télapós ruha/fehérnemű, és egy kamera rejtőzik az ajándékok között. A magazin bemutatta a rendelkezésükre álló házi szexvideók közül a top 10-es listájukat - természetesen a szerkesztők ízlése alapján felállított sorrendben -, ahol a karácsonyi díszek és kiegészítők között erotikus tánc, vibrátorozás, Dita Von Teese-féle nyalókázás, vagy éppen egy szolid gruppen folyik. A videók ide kattintva sorra megnézhetők, természetesen kizárólag csak 18 éven felüli olvasóinknak ajánlva.

muffin kari

Sokan egyébként már annak gondolatától is kiakadnak, hogy esetleg kicsit vadabbra sikerül az egyébként meghittnek szánt karácsonyi éjszaka, hiszen, mint mondják, inkább az összebújásról szóljon ez a pár nap, ne pedig az ágyhoz kötözésről.

Ön kapott már szexuális segédeszközt karácsonyra?

 • 388
  Nem, és nem is akarok.
 • 371
  Nem, de nagyon szeretnék.
 • 268
  Mi az a karácsony?
 • 140
  Igen.
 • 40
  Mi az a szexuális segédeszköz?

Az pedig végképp kiverné a biztosítékot jópár nőnél, ha bármilyen szexjátékszerrel lepné meg őket a Jézuska. Pedig a szexshopok már jóval az ünnepek előtt felkészülnek, és mindenféle ajándékcsomagot állítanak össze segédeszközökből, erotikus cuccokból - legyen az csak egy masszázsolaj, vagy egy 30 cm-es fekete dildó. A meglepetés pedig naná, hogy egyfajta felkérés a keringőre, és ha már kéznél játékszer, illik felavatni még aznap este. Kíváncsiak vagyunk arra, hogy a Velvet olvasói hogyan állnak ehhez a kérdéshez ami a fentebb említett videók után adott: Ön kapott már karácsonyra erotikus ajándékot a partnerétől?