18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Benkő Dánielé vagy a marcali tanárnőé az év dugása?

2009.12.31. 19:08 Módosítva: 2009.12.31. 20:29

Idén is mozgalmas évet tudhatunk a hátunk mögött, legalábbis, ami mások szexjeleneteinek bámulását illeti, mindenképp. Mi közzétettük, Önök kritizálták, változatos hozzáállással és stílusban, néha kétségbeesve a 18-as karikás jelenetektől, olykor pedig lefitymálva a softosabb cuccokat. 2009-nek órákon belül befellegzett, ennek örömére kiválogattuk az elmúlt 12 hónap öt legütősebb dugását, és most arra kérjük az olvasókat, hogy még mielőtt az új évet ünnepelve hasonló merényletbe kezdenek (óva intünk mindenkit a kamerák előtti akciótól, majd rájönnek, miért), szavazzák meg, kinek a nevéhez fűződjön idén az Év dugása-díj - ha lenne ilyen. Mondjuk, nekünk az is jó, ha utána nyom, csak nyomjon.

Ruby Reds

Nem igazán tudjuk megérteni, hogy mi visz rá egy fiatal lányt arra, hogy világrekorder legyen dugásból, mindenesetre a gang-bang kísérlet óta Ruby Reds pornószínésznő is nagy valószínűséggel leült és elgondolkozott ezen. Már ha 45 pasi és 5 órányi kefélés után még képes volt ülni. A brit művésznőcskét a Red Hot Tv reklámozta bőszen, az elképzelés szerint a világcsúcstartó Sabrina Deep rekordját szerették volna megdönteni, mindhiába. Reds hamar kidőlt, arra viszont baromira büszke, hogy legalább a szigetországban ő a rekorder.

muff2

Benkő Dániel

Hazai terepen Benkő Dániel és kamuneje, Kovács Andrea nevéhez fűződik az év egyik szexjelenete, bár a nézők az akrobatikus jelenetekből mindössze minimális mennyiséget kaptak az arcukba, azt is felgyorsítva, de talán jobban is jártak így. Nem csak talán. Az egyszervolt lantművész a kamerák előtt fektette meg valóságshowjának főszereplőjét, igaz, nem is a dugás, hanem az utána következő fingpertu lett a főtéma a kommentelőink körében.

Renitens bloggerina

A legnagyobb port Renitens egyik internetes bejegyzése okozta a női ejakulációról, ami nagyjából fele-fele arányban osztotta meg olvasóink véleményét. A bloggerina mindössze személyes tapasztalatát mesélte el, aminek eredményeképp nem csak az erkölcscsőszök jelentek meg, hanem a hitetlenkedők is: többen tudni vélték, hogy a squirt egyszerűen csak a pisilésről szól. Ezzel szemben sok kommentelőnk találkozott a jelenséggel, és páran meg is osztották az élményeiket.

squirt

Delhusa Gjon excsaja

Lehet sokáig titkolni, de aki egyszer a kamerák előtt szexelt, arról előbb vagy utóbb úgyis kiderül. (Steiner Kristóf is megmondta.) Bizonyítéknak itt van például Delhusa Gjon volt csajának pornója, ami csak egy a sok közül, és ugyan minden bizonnyal nem 2009-ben készült, ebben az évben volt tele vele a sajtó és az internet is. A pár életében nem volt titok az asszony múlja, azt viszont Erős Melinda titkolta a zenész előtt, hogy kapcsolatuk alatt sem hagyott fel a pornózással. A kapcsolatnak befellegzett, a bili meg borult, a Muffin legnagyobb örömére.

A marcali tanárnő

Ki érdemelné az Év dugása-díjat?

Erős Melinda történetéhez hasonlóan egy marcali tanárnő képei és szexvideója is bejárta a világhálót. Az asszony egyetlen vétke az volt, hogy pedagógusként dolgozott, és természetesen egyedül őt szedték elő, amikor a diákjai egy fizetős szexoldalon megtalálták a kompromittáló fotókat. A 25 éves asszony repült, pedig az olvasóink szinte egybehangzó véleménye szerint mindenki ilyen nyelvtanárnőt szeretett volna magának annak idején.