Az orális szex, vagyis a nemi szervek szájjal történő izgatása a szakirodalom szerint is természetes szexuális tevékenység, és a felmérések eredményei alapján alig akad olyan nő vagy férfi, aki ne próbálta volna ki. Úgy tűnik viszont, ez az alig is éppen elegendő mennyiség ahhoz, hogy a pasik többsége legalább egyszer találkozzon olyan nővel, aki nem hajlandó a szopásra. (Legalábbis a legutóbbi kocsmatúra alkalmával egy korsó sör mellett ezt a következtetést vontuk le egy nagyobb társasággal.)

Ennek miértje ezeknek a nőknek a szemszögéből nézve meglehetősen egyszerű: vagy a neveltetésük, vallásuk nem engedi meg ezt a módszert, vagy csak gusztustalannak ítélik meg, hogy olyat vegyenek a szájukba, amivel a másik pisil. Mi viszont arra vagyunk kíváncsiak, mennyire fontos tényező ez egy pasinak a kapcsolatban.

Mondjuk, adott egy nő, aki majdnem kimeríti a tökéletesség fogalmát (rendelkezik aggyal is, nemcsak jó testtel), és akár szerelem is lehetne/kialakult a dologból, aztán kiderül, hogy legelső alkalommal nem a spontán helyzet, vagy a kislányos zavara miatt nem vette szájába a péniszt, hanem, mert nem szereti, nem akarja csinálni. És nem is fogja, hallani sem akar róla, punktum. Elviselhető az orális szex hiánya hosszútávon?

„Rövidtávon sem viselném el - fogalmazott egyértelműen az egyik 27 éves interjúalanyunk, Márk. „Az orális szexet eléggé fontosnak tartom. Szerencsére ilyen jellegű személyes tapasztalatom még nem volt, egyedül egy haveromnak volt olyan csaja, aki nem tette oda magát a dologban. Csodálkoztam is, hogy csak misszionáriust nyomták, semmi orál, abban mi a jó? Ezzel szemben azt megértem, ha egy lány nem szereti a spermát, vagyis nem akarja hogy a szájába kerüljön. Ebben az esetben ne csinálja végig, de csinálja. Szerintem ez a minimum egy kapcsolatban. (A férfi részéről is.) Az pedig kurva jó élmény, ha látod egy lányon, hogy élvezi csinálni, kreatív, és nem kötelességnek tartja, illetve nem azt várja, hogy mikor fejezheti már be.”

Önnek nélkülözhetetlen az orális szex egy kapcsolatban?

Márkkal szemben a 32 éves Dánielnek már volt dolga olyan nővel, aki nem volt hajlandó az orálra. „Alapvetően fontos nekem, szeretem, ha valaki jól szop, plusz akkor is jól jön, ha nem lehet közösülni valamilyen oknál fogva (havi vérzés, stb.). De megvagyok nélküle, ha úgy alakul. Volt már példa rá, elviseltem hosszú távon, mert amúgy meg jó volt a szex az illetővel. Passzolt hozzám, élveztem. Csak nem szopott és kész.” Dániel hozzátette, hogy együttlétük ideje alatt nem is került szóba, hogy a lány miért nem csinálja a szájával. „Nem kérdeztem rá” – vallotta be olvasónk.

Önnek mi a véleménye? Szavazzon!