18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Melyik pornószínésznő szerepel a képen?

2010.01.06. 10:12 Módosítva: 2010.01.06. 10:12

Játék

Be kell, hogy valljuk, meglepődtünk, hogy milyen sokan jártasak a pornó műfajában, legalábbis erre enged minket következtetni az a sok megfejtés, ami a szerkesztőségükbe érkezik egy-egy feladvány után.

Legutóbb arra voltunk kíváncsiak, ki az, aki tudja a pornós veteránok nevét - az első 10 helyes válasz (Savannah, Ona Zee, Traci Lords, Ginger Lynn, Nina Hartley) beküldői között ezt a csillag melldíszt sorsoltuk ki, legkésőbb holnap értesítjük a nyertest. Most egy kicsit bekeményítünk: a feladat az, hogy az alábbi kép és a rajta szereplő kerek hátsó alapján írja meg nekünk, melyik pornószínésznő az, akiről ezek után a forgatókönyv szerint lekerült a rózsaszín tanga. Annyit elárulunk, hogy egy ázsiai származású csajról van szó, és a bal vállán egy tetoválás található. A nyertes most egy női vágykeltő krémet kap. Levelét a nefelejcs(kukac)mail.index.hu címre várjuk.

Kerekség