Gyönyörű reggelre virrad Magyarország február 20-án, ugyanis a Tutti Frutti jóvoltából szopás-rekordkísérlet kerül megrendezésre aznap. Az esemény főszereplője egy húszéves csaj lesz, aki azt vette a fejébe, hogy annyi pasit fog kielégíteni, amennyit csak bír. A vállalkozó szellemű Leiláról egyelőre képet nem közöltek, a magazin honlapján még csak a felhívás olvasható, de a szerkesztők ígérik, hogy hamarosan mindenki láthatja, hogy kiről is van szó.

Addig is várják azoknak a pasiknak a jelentkezését, akik farkukat adnák a nemes cél érdekében, a tervek szerint minimum száz résztvevőre számítanak.

Ön jelentkezik?

„A rekordkísérletben való részvétel feltétele: betöltött 18. életév, alapvető higiénia, felső korhatár nincs, csak légy „kemény” és potens! Részvétel díja 1000 Ft, amely február 20-án, érkezéskor a helyszínen fizetendő” – olvashatjuk a portálon.

Úgy tudjuk, Magyarországon még nem volt ehhez hasonló spricc-maraton – mindenesetre Leilának kemény edzésre lesz szüksége, ha nem akar úgy járni, mint a német pornós: Blonde Cora szintén szát férfit akart kielégíteni egy hamburgi pornómoziban, ám a hetvenötödik orális fixálás után összeesett, és elájult.