Teljesen egyértelmű volt, hogy a hollywoodi filmsiker után nem sokkal jön a bejelentés, miszerint a pornóipar is lecsap James Cameron scifijére, és elkészítik az Avatar pornóváltozatát. (Így történt ez a Csillagok háborúja, a Beverly Hills 90210, a Gladiátor esetében is, és sorolhatnánk.)

Minden idők egyik legnagyobb kasszasikerét hozó filmjéből a Hustler készít pornóparódiát, a tervek szerint hónapok kérdése és piacra is dobják - írta a royaltyfame.com. Arról nem szól a fáma, hogy a pornóváltozat milyen technikával fog készülni, de Larry Flint stúdiója minden bizonnyal nem a háromdimenziós megoldásra fog rámenni ebben az esetben. Bár, ki tudja.

A hírek szerint ugyanis a pornóipart is megfertőzte már a 3D-s őrület, az AVN expón a Bad Girls In 3D például elsőként mutatott be háromdimenziós pornófilmekből álló online könyvtárat. A felnőtt filmek készítői egyébként már jó ideje használják ezt a technikát: az 1969-ben piacra dobott The Stewardesses című szexfilm volt az első - a produkció két év alatt 27 millió dollár bevételt eredményezett.