18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Úton van az Avatar pornóparódiája

2010.01.20. 18:23 Módosítva: 2010.01.21. 07:43

Teljesen egyértelmű volt, hogy a hollywoodi filmsiker után nem sokkal jön a bejelentés, miszerint a pornóipar is lecsap James Cameron scifijére, és elkészítik az Avatar pornóváltozatát. (Így történt ez a Csillagok háborúja, a Beverly Hills 90210, a Gladiátor esetében is, és sorolhatnánk.)

500x lizwatmiddle010

Minden idők egyik legnagyobb kasszasikerét hozó filmjéből a Hustler készít pornóparódiát, a tervek szerint hónapok kérdése és piacra is dobják - írta a royaltyfame.com. Arról nem szól a fáma, hogy a pornóváltozat milyen technikával fog készülni, de Larry Flint stúdiója minden bizonnyal nem a háromdimenziós megoldásra fog rámenni ebben az esetben. Bár, ki tudja.

A hírek szerint ugyanis a pornóipart is megfertőzte már a 3D-s őrület, az AVN expón a Bad Girls In 3D például elsőként mutatott be háromdimenziós pornófilmekből álló online könyvtárat. A felnőtt filmek készítői egyébként már jó ideje használják ezt a technikát: az 1969-ben piacra dobott The Stewardesses című szexfilm volt az első - a produkció két év alatt 27 millió dollár bevételt eredményezett.