Olvasói teszt

"Elöljáróban el kell, hogy mondjam, nem tartom magam mazochistának, legalábbis a szó szoros értelmében biztosan nem " - kezdte beszámolóját olvasónk, Vera, aki korábban hosszú levélben győzködött minket, hogy lepjük meg egy szexuális segédeszközzel. Sikerrel járt. "Egy szexuálisan nyitott és túlfűtött nő vagyok, tavaly töltöttem be a harmincat. Körülbelül huszonöt éves korom óta dobom fel a nemi életemet mindenféle segédeszközökkel, legyen az csiklóizgató vagy zselés dildó, a pozitív tapasztalatok miatt pedig úgy gondoltam, élek a lehetőséggel, és a Muffin által meghirdetett tesztelésre is bátran jelentkeztem.

Választásom eshetett volna bármi olyan dologra, ami az erotikus eszközök nőknek kategóriájában volt található, a szemem mégis a szado-mazo játékszereken akadt meg. Párommal a kutyapóznál szinte elmaradhatatlan rész a fenekelés, amit mindig örömmel fogadok, és szinte követelem, hogy erősebben csapjon rám. Nem volt kérdés, hogy a bőrkorbáccsal fogok beállítani este, persze, kicsit tartottam attól, hogy a barátom mit fog szólni ehhez.

Nem mondhatom, hogy kitörő örömmel fogadta a legújabb szerzeményem, és egy nagy kő esett le a szívéről, amikor kiderült, hogy a kínzóeszköz az ő kezébe fog kerülni, és én leszek az, aki a saját bőrén akarja tapasztalni az érzést. (Amúgy, szerintem egy nő kezében ezerszer jobban mutat a korbács, sőt, izgatóan hat, és ezt a párom is beismerte, de elképzelhetetlennek tarja, hogy ő legyen a „szenvedő” alany.)

Részletekbe nem bocsátkozom (hiszen ez egy teszt, és nem erotikus novella pályázat), legyen elég annyi, hogy ijesztő kinézete ellenére alaposan meg kell suhintani ahhoz, hogy fájdalmat okozzunk vele. Barátom teljesen beizgult a látványtól, ahogyan a bőrszálak csattantak a hátamon és a fenekemen, de odafigyelt arra, hogy még csak véletlenül se okozzon maradandó sérülést. Hiszen nekem sem a kínzó fájdalom hiányzott, hanem, hogy uralkodjanak felettem, egy szexuális játékon belül. Lehet, hogy van olyan, aki számára kellemetlen lenne az általam átélt élmény, de úgy gondolom, hogy ha mindez közös megegyezésen alapul, őrülten izgató és kellemes, még akkor is, ha kicsit extrém.

Mindent összevetve, szerintem ez nem az a fajta kínzóeszköz, amit a profi szado-mazo szexet gyakorlók használnak, hanem, simán elfér egy olyan pár hálószobájában, akik az átlagnál nyitottabbak a szex terén. Az ára kissé borsos (7 ezer forint), igaz, valódi bőrből van, aminek az illata fokozza a vágyat (tudom, újabb perverzió)."

Ha kedvet érez valamilyen játékszer teszteléséhez, írjon a következő címre: nefelejcs(kukac)mail.index.hu. Levelében röviden győzzön meg minket arról, miért pont Ön a megfelelő alany.