A Jules Jordan Video (a továbbiakban JJV) nevű pornócég által piacra dobott filmek nem a bonyolult történetvezetésükről és a hosszúra nyújtott párbeszédeikről híresek. Az ilyen és ehhez hasonló „mainstream” filmeket a Vivid, a Digital Playground és a Wicked szállítja az igényes pornózás időszámításának kezdete óta. Chris Streams – akinek egyébként a zseniális Oil Overload 3-at is köszönhetjük - és a többi JJV-s rendező ugyanis nem igazán foglalkozik az efféle stílusokkal, ők inkább megmaradnak a jól bevált gonzo kategória mellett, amelyre mostanában amúgy is sokkal nagyobb a kereslet, mint bármely más időszakban volt. Viszont a Pretty As They Cum nevű sorozattal kicsit önellentmondásba keveredtek a fiúk, ugyanis ez az egyetlen széria a cégnél, amely formabontó és elemeiben is nagyban eltér a kiadó többi munkáitól.

A hivatalosan február 25-én megjelenő Pretty As They Cum 2 című film csak silány mértékben tér el az első rész kivitelezésétől. Ebben sincsenek előre megírt párbeszédek, nincsenek koncepciók és egyáltalán nem lehet beszélni semmilyen sztoriról sem. Minden jelenet egy különálló, a többitől teljesen eltérő cselekményt mutat be, amelyben csak a helyszínek és a szereplők változnak. A vizualitáson sem nagyon változtattak, mert itt is az első részből már jól ismert rutinszerű képi homályosításokkal és lassításokkal éltek az alkotók. Viszont a helyszínválasztásnál már bátrabbak voltak egy picit, ugyanis az eddigi unalmas, ám gyönyörű, sablonos villák lakosztályait néha leváltják egy-egy koszos, vörös téglafalas helyiséggel vagy éppen egy egyszerű sötét, fekete háttérrel, amely teljesen más hangulatot kölcsönöz az adott szcénának.

Összesen hat jelenetből tevődik össze a film, melyek szereplői között ilyen nevek tűnnek fel, hogy: Juelz Ventura, Micah Moore, Julia Ann, Kristina Rose, Nikki Benz, Bobbi Star és Andy San Dimas. Az első jelenet totálisan hajaz a klasszikus Pretty As They Cum szellemiségre, így egy csodás lakosztályban játszódik, ahol Micah Moore és Juelz Ventura alkot „édes hármast” Erik Everhard-dal. A második jelenetben, a teljesen fekete háttér előtt Julia Ann bűvöli el Toni Ribas-t az 1920-as évek kosztümjeinek hangulatával, valamint a hosszú szipkával szívott cigarettájának füstjével. (Közben meg lágy jazzmuzsika szól. Ez nagyon tetszett.) A harmadikban a néha kissé idegesítően sikoltozó, de annál lelkesebben szórakoztató Kristina Rose kefél Mark Ashley-vel, a negyedikben Nikki Benz és Erik Everhard hoznak egy teljesen középszerű dugást, ráadásul itt a helyszín sem elég megfelelő. (Túl világos és zsúfolt.) Az ötödik jelenetben pedig Bobbi Star vesz részt egy kisebbfajta „gang-bang”-ben, négy férfi társaságában. A legutolsó részben pedig Manuel Ferrara és Andy San Dimas „szerepelnek”. Ők nagyon jók! Talán ez is a film egyik csúcspontja. A lehangolóan sötét pincehelyiségre hasonlító szoba, valamint Andy San Dimas vágytól feltüzelt alakítása segít abban, hogy ez legyen a film egyik legemlékezetesebb jelenete. A másik ilyen jól sikerült szcéna pedig a Julia Ann-es. Egyszerűen hihetetlen, hogy mit művel az a nő sokszor a képernyőn.

Összességében annyit lehet mondani, hogy a Pretty As They Cum 2 is egy kiváló folytatás. Remek választás lehet olyanoknak, akik szeretik, ha valami szépen van tálalva. Gyönyörű képi világ (HD-ban az igazi), rendkívül jó hangulatot teremtő zenék és jól ismert pornósztárok tarkítják a filmet. Természetesen vannak negatívumok is benne (pl: a filmborító, mert az tényleg nagyon csúnya lett; de kifejezetten ügyetlen volt Bobbi Star fodrásza is, ha már a kellemetlen dizájnnál tartunk.) Viszont jó volt látni egy kis bakiparádét Kristina-val a film végén, valamint azt, hogy nem voltak egyhangúak a helyszínek, mint ahogyan –sajnos- az első részben voltak. Tényleg ajánlom a filmet, mert szép és tartalmas. Fiatalos házibulikon a háttérben, lehalkítva, simán elmehet...