Sokszor hallok orbitális baromságokat a szexszel kapcsolatban szexológusoktól és szexuálpszichológusoktól, akiknek minden felvilágosult és nyílt ember javasolná, hogy inkább csinálja, de ne beszéljen róla – főleg ne hirdesse az elképzeléseit a dologról. Minap könnyed röhögőgörcs fogott el, amikor egy interjúban olvastam, hogy Dr. Csides Katát, a Cool Tv-n futó Cool Night állandó meghívott szakemberét a közel 80 éves Sue Johanson-hoz hasonlítják, akit szabadszájú stílusa miatt zabálnak Amerikában. Tény, hogy Dr. Csides nem rejti véka alá a gondolatait, de kissé röhejes olyan ember szájából hallani, hogy a magyarok prűdek, aki saját maga tiltakozik például már a vibrátor használata ellen is.

Most a szexuálpszichológus egy a Bors korábbi cikkében tett nyilatkozata késztetett arra, hogy szavazásra bocsássak egy témát. Dr. Csides szerint ugyanis az a férfi, aki a kutya pózt részesíti előnyben, az élvezetét leli a másik megalázásában. (Értik, ugye. Megalázó. A kutya póz.) A szakember persze gyorsan hozzátette azt is, hogy ezt a páciensek elmondása alapján lehet kijelenteni, semmiféle tudományos felmérés nem áll rendelkezésre ez ügyben.

Természetesen a hétvégi buli alkalmával letámadtam ismerőseimet – férfiakat és nőket is – a nagy kérdéssel, hogy magyarázzák meg, miért szeretik kutya pózban csinálni. A pozíció iránti imádatát szinte mindenki azzal magyarázta, hogy a hímvesszőt könnyebben és mélyebben fel lehet helyezni a hüvelybe, erős vizuális ingert biztosít mindkét fél számára, illetve a makk is másképp stimulálódik.

Ön szerint megalázó a kutya póz?

Senkinek eszébe sem jutott a megalázás, illetve a megalázottság érzése, sőt, teljes mértékben természetesnek vélte mindenki ezt a pozitúrát. (Megjegyzem, egyik pasi ismerősöm szerint már az is természetes dolog, hogy a férfiak folyton meg akarják alázni a nőket szex közben.) Ön szerint megalázásról szól a kutya póz? Szavazzon!