Olvasói teszt

"Amikor jelentkeztem a szexjátékszer tesztelésére a Velvet szerkesztőségénél, majdnem dobtam egy hátast, amikor terabithia válaszlevelében megkérdezte, mennyire érdeklődöm az S/M műfaj iránt" - írta Anita, akiről annyit tudunk, hogy diplomás ápoló a végzettsége, 28 éves, és 5 éve él együtt barátjával. "Amikor kiderült, hogy csak egy testgyertyáról van szó, megnyugodtam, és ugyan nem gondoltam még soha arra, hogy ilyennel dobjam fel a szexuális életemet, nem ellenkeztem, és kíváncsivá is tett a dolog.

Az első dolgom persze az volt, hogy utánaolvassak, egyáltalán hogyan fogjak hozzá a viasszal való csepegtetésnek. (Ezt a paraffin gyertyát azért ajánlja a forgalmazó, mert állítólag olyan speciális viaszból készül, ami nem olyan erősen melegszik és nem olyan forró, mint a hagyományos gyertyák.) A „szakirodalomból” megtudtam, hogy ugyan látványos játszadozásról van szó, balesetveszélyes, ezért oda kell figyelni, milyen távolságból csepegtetjük a párunkra. Hogy a pasim fájdalomküszöbét felmérjem, és eleve a magasból kezdtem a viasz csorgatását, és centiről centire közelítettem a mellkasához a gyertyával. Mindeközben ő annak fényénél láthatta a meztelen felsőtestem, az is, és a szituáció is nagyon izgatta elmondása szerint. Az égető fájdalom is mellékes lett, ami persze nem volt elviselhetetlen, de azért felszisszent néha – ám inkább a gyönyör hangja volt ez.

Amire rájöttünk, hogy a nemi szervek környéke és a combok belső része nagyon érzékeny terület, ott óvatosan végezni a műveletet – vagy kevesebbet csepegtetni vagy minél magasabbról, így a csepp már lehűlve érkezik a bőrre. A szívás az, hogy a lepedőre is bőven került az anyagból, és kimoshatatlan maradt, ezzel szemben azt is megtanultuk, hogy ha babaolajjal kenjük be előtte a testfelületet, sokkal könnyebb a bőrről eltávolítani a viaszt. Amit még nagyon imádott a barátom, az a csepegtetés utáni jégkockázás volt, állítólag fenomenális érzés az égető fájdalom után a bőr hirtelen lehűtése, jegelése. Izgalmas játék, mindenkinek ajánlom, bár nekem a legelső alkalommal majdnem felgyulladt a hajam, mert belehajoltam a lángba."

Ha kedvet érez valamilyen játékszer teszteléséhez, írjon a következő címre: nefelejcs(kukac)mail.index.hu. Levelében röviden győzzön meg minket arról, miért pont Ön a megfelelő alany.