18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Sasha Grey tizenegy évesen kiröhögte a pornót

2010.02.25. 11:35 Módosítva: 2010.02.25. 11:42

Huszonegy éves, de már közel 200 pornófilmet tudhat a háta mögött a szexipar egyik nagy kedvence, Sasha Grey. A csajra nemcsak a felnőtt filmesek figyeltek fel, tavaly valódi mozifilm-szerepet is kapott Steven Soderbergh The Girlfriend Experience című művében, és a zöldek is zabálják: év elején a PETA egyik plakátjához állt modellt meztelenül. A szlogen mondjuk meglehetősen vicces volt az ő testével fémjelezve: „a túlzásba vitt szex nem vezet jóra”.

Grey legutóbbi interjújából kiderült, annak ellenére, hogy nem kevés férfival volt már együtt a kamerák előtt, nem érzi úgy, hogy erre ráment volna a magánélete, sőt. „Azt kell, hogy mondjam, a pornóipar nekem lehetőséget adott arra, hogy megvalósítsam a fantáziámat” - mesélte. Hozzátette, annak ellenére, hogy gyakran mondják, ebben a szakmában kiég az ember, nála pont az ellenkezője történt, és miután megkapta, amit akart, ma már tudja élvezni a gyengéd szexet is.

A pornószínésznő arról is beszámolt, hogy viszonylag korán került kapcsolatba a pornóval: „Tizenegy évesen láttam először pornót, de ahelyett, hogy maszturbáltam volna rá, nevetnem kellett” – vallotta be, és kiderült, mostanság azok a pornófilmek indítják be, amik némi meglepetéssel is szolgálnak számára, vagyis nem tudja kapásból, hogy mi fog történni a következő jelenetben. „Ezen kívül szeretem, ha a pornó és a művészet között elkenődnek a határok.”

Sasha Grey egyébként három éve van együtt férjével, Ian Cinnamon fényképésszel, akinek állítólag semmi gondja nincs azzal, hogy asszonykáját munkaidőben egyszerre akár hatan is megdugják. „A féltékenység haszontalan érzelem. Időt és energiát pazarol, amiket az ember értelmesebb dolgokra is fel tud használni. A férjem egyáltalán nem féltékeny típus” – magyarázta, és azt is elárulta, élete legjobb szexuális élményéhez nem volt szüksége orgazmusra.