Időnk sem volt felocsúdni a február 20-án elkövetett első magyar orális szexrekord felállítása okozta hangulatból, máris egy újabb fejlemény buzerálja ingerküszöbünket. Egy úriember ugyanis épphogy kikecmergett Suzy szájüregéből, máris újabb rekordkísérletre vágyik, ám mindamellett, hogy ismét részt venne egy kollektív szopatásban, arra is vállalkozna, hogy a jövőben ő kerüljön a figyelem középpontjába. Konkrétan arról van szó, hogy a lelkes férfi minimum 100 nőt nagyon szívesen kinyalna. Nagyon.

„Sajnálattal értesültem, hogy a műsor végén Suzy nem tudta a világcsúcsot felállítani” – írta a Tutti Frutti szerkesztőségének. „Ha tervezik egy második rekordkísérlet felállítását, én arra is jelentkezek. Ezen felül én szívesen vállalok egy hasonló rekordot hölgyek részére. Kérem, gyűjtsék össze részemre a száz jelentkező hölgyet. Természetesen a hölgyek csúcsra juttatása a nyelvemmel történne.”

Ön jelenkezne a szexrekordra?

Walter Anna, a magazin főszerkesztő-helyettese úgy nyilatkozott az ügyben, hogy a szerkesztőségnek nagyon tetszik az ötlet, de látva a magyar férfiak passzív hozzáállását az előző rekordkísérlethez, attól tartanak, sajnos nem tolonganának a jelentkező hölgyek. „Viszont dicséretes, hogy végre van egy olyan mozzanat a csúnya pornóiparban, amelyben a nőt nem szexrabszolgának használják, hanem végre egy férfi rendelné alá magát a nők orgazmusáért!” – tette hozzá.